Ήρθε στην Ελλάδα για Ολυμπιακό, οδεύει τελικά προς Σάντερλαντ

Σπαλέτι και Φαριόλι

i

© Instagram

Ήρθε στην Ελλάδα για Ολυμπιακό, οδεύει τελικά προς Σάντερλαντ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:02 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 17.05.2023

Ο Φραντσέσκο Φαριόλι βρέθηκε στην Ελλάδα προκειμένου να συνομιλήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ωστόσο ο τεχνικός μοιάζει να οδεύει τελικά προς το Σάντερλαντ.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή που θα τον επαναφέρει στις επιτυχίες από την επόμενη σεζόν. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν για τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» ήταν και αυτό του Φραντσέσκο Φαριόλι, ο οποίος βρέθηκε τη Δευτέρα (08/05) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να δει από κοντά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, η περίπτωση του Ιταλού μοιάζει να απομακρύνεται σιγά - σιγά, αφού μία νέα ομάδα συνδέθηκε με τον ίδιο. Πιο αναλυτικά, ο Τόνι Μόουμπρεϊ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Σάντερελαντ και ο Φαριόλι, μαζί με τους Ματίας Τζέισλε και τον Γκέρχαρντ Στρούμπερ, αποτελούν τις βασικές επιλογές της διοίκησης του αγγλικού συλλόγου

Σε ηλικία μόλις 34 ετών ο Φαριόλι έχει ακολουθήσει τον κλάδο της προπονητικής. Ο Ιταλός κόουτς κυκλοφορεί ελεύθερος, μετά την αποχώρηση του από την Αλάνιασπορ, τον περασμένο Φεβρουάριο και αρκετές φαίνεται να είναι οι ομάδες που τον αναζητούν. Η πρώτη ομάδα της καριέρας του ήταν η Φατίχ Καραγκιουμρούκ, στην οποία έμεινε για 27 αγώνες.