Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του Κανός στον Ολυμπιακό: «Πάντα λιοντάρι»

Σέρχι Κανός

i

©intime

Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του Κανός στον Ολυμπιακό: «Πάντα λιοντάρι»

Sportal newsroom 11:32 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:14 - 17.05.2023

Ο δανεισμός του Σέρχι Κανός στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και ο Ισπανός εξτρέμ στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία του στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στα οκτώ παιχνίδια που αγωνίστηκε, έχοντας απολογισμό τέσσερα γκολ. Ωστόσο, ο σοβαρός του τραυματισμός τον άφησε εκτός μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Με αυτόν τον τρόπο, ο δανεισμός του Κανός ολοκληρώθηκε και έτσι ο 26χρονος Ισπανός πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Μπρέντφορντ, αποχαιρετώντας μέσω social media τους «ερυθρόλευκους».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν στον Ολυμπιακό. Από την πρώτη μέρα ένιωσα σαν στο σπίτι μου. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας σε μια δύσκολη σεζόν για όλους. Είναι καταπληκτικό να παίζεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» μπροστά σε όλο τον κόσμο. Τι σύλλογος, ΠΑΜΕ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Κανός μπορεί να μην κατέκτησε κάποιον τίτλο με τους Πειραιώτες ωστόσο πρόλαβε να δεθεί ιδιαίτερα με το σύλλογο κι αυτό το έδειχνε σε κάθε του παιχνίδι και σε κάθε του πανηγυρισμό μετά από γκολ του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Οσον αφορά το μέλλον του, ο Σέρχι Κανός έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να αγωνιστεί στη Βαλένθια, τονίζοντας πως θέλει να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από την αγγλική ομάδα.

«Πάντα το έλεγα, ότι θα ήθελα να παίξω στη Βαλένθια, ωστόσο η κατάσταση που βρίσκεται είναι μπερδεμένη. Πολλά θα έπρεπε να αλλάξουν για να πάω», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.