Ο Χουάνγκ ξέρει ότι μένει εδώ

Ίνμπομ Χουάνγκ

i

Ίνμπομ Χουάνγκ / © Intime

Ο Χουάνγκ ξέρει ότι μένει εδώ

Διονύσης Βερβελές 00:10 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 00:19 - 17.05.2023

Ο Κορεάτης χαφ ήταν αποκάλυψη τη φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» στηρίζονται πάνω του…

Ακόμη θυμάμαι σχόλια όταν έγινε γνωστό ότι ο Ίνμπομ Χουάνγκ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Αμφισβήτηση, απαξίωση, διάφοροι γνώστες στα social media για… κινέζικα προϊόντα. Ο τρόπος με τον οποίο ο Χουάνγκ συστήθηκε στο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο, ήταν τέτοιος που έκανε με το «καλημέρα» να κλείσουν στόματα.

Ο Κορεάτης ήταν ένα από τα λίγα κέρδη που είχε η σεζόν για τον Ολυμπιακό. Έδειξε ποιότητα και φοβερό επαγγελματισμό. Όλοι στο Ρέντη μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την εικόνα του, για τη συμπεριφορά του. Δουλεύει πολύ στις προπονήσεις, δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα εξωαγωνιστικά. Όλοι υποκλίθηκαν στον Χουάνγκ που όπως ήταν αναμενόμενο, συγκεντρώνει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Στην Ιταλία, έγραψαν για τη Νάπολι. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι και το πιο πιθανό σενάριο, αλλά αύριο-μεθαύριο μπορεί να υπάρξει μια… άλλη Νάπολι.

Χουάνγκ: «Με κολακεύει το ενδιαφέρον της Νάπολι, θέλω πρωτάθλημα του χρόνου με τον Ολυμπιακό»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:24 - 13.05.2023

Χουάνγκ: «Με κολακεύει το ενδιαφέρον της Νάπολι, θέλω πρωτάθλημα του χρόνου με τον Ολυμπιακό»

Ο Χουάνγκ Ινμπόμ μίλησε στα κανάλια της NOVA και μεταξύ άλλων έκανε λόγο για το ενδιαφέρον της Νάπολι προς το πρόσωπό του, αλλά και για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό.

Ο Χουάνγκ στην τελευταία του ανάρτηση, κάνοντας τον απολογισμό για το πρωτάθλημα, παρέπεμψε στο ραντεβού του με τον κόσμο για τη νέα χρονιά. Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός η θέση τους είναι ξεκάθαρη. Θα στηριχθούν πάνω του και τη νέα χρονιά, αυτή είναι τουλάχιστον η αρχική θέση. Όποτε άλλωστε γράφτηκε ομάδα που τον κοίταζε, η απάντηση ήταν μία: «Έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό».

Προφανώς και θα είναι βασικό ζήτημα ο νέος προπονητής, τι θα έχει στο μυαλό του με τον Κορεάτη, να τον «κερδίσει», να τον… έχει. Στον Ολυμπιακό ποντάρουν πολλά πάνω του, εκτιμούν πως θα είναι ακόμη καλύτερος και τη νέα χρονιά. Γι’ αυτό και τα σενάρια μπορούν να κυκλοφορούν, αλλά ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία πώλησης του Χουάνγκ άμεσα. 

Τώρα, αν έρθει μια ομάδα και προσφέρει… 15 εκατομμύρια ευρώ, θα μπορούσε να γίνει κουβέντα, όπως και για κάθε παίκτη. Αυτή τη στιγμή, όμως, κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, οπότε ο Χουάνγκ θα πάει να ξεκουραστεί, να πάρει τις ανάσες του και να επιστρέψει για την προετοιμασία της νέας χρονιάς, με άλλον προπονητή. Για να δουλέψει σε πιο νορμάλ βάσεις, καθώς τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, είχε αποκτηθεί τέλη Ιουλίου 2022…