Τέλος από τον Παναιτωλικό ο Γκαμπριέλ Σούρερ

Γκαμπριέλ Σούρερ

i

©intime

Τέλος από τον Παναιτωλικό ο Γκαμπριέλ Σούρερ

Δημήτρης Χούπης 18:17 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:20 - 03.10.2023

Μετά από περίπου τρεις μήνες από την ανακοίνωσή του, ο Γκαμπριέλ Σούρερ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναιτωλικό, καθώς η ομάδα του Αγρινίου έλυσε το συμβόλαιο του Αργεντινού προπονητή.

Παναιτωλικός και Γκαμπριέλ Σούρερ δεν θα συνεχίσουν μαζί για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αγρινίου έλυσε τη συνεργασίας της με τον Αργεντινό τεχνικό και μαζί του αποχώρησαν και οι συνεργάτες του Αλεχάντρο Κάσερες, Χουάν Ζουμπελδία και Γκουστάβο Ζουμπελδία.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ανακοινώθηκε από τον Παναιτωλικό τον περασμένο Ιούνιο, αλλά λόγω των κακών αποτελεσμάτων αποχώρησε από την Ελλάδα. Η ομάδα του Αγρινίου στις πρώτες εφτά αγωνιστικές είχε τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες, ενώ είχε δεχτεί έντεκα γκολ και είχε βάλει μόλις δύο. Ως αποτέλεσμα αυτού βρίσκεται στην προτελευταία θέση με τρεις βαθμούς, πάνω μόνο από τον Βόλο που έχει δύο πόντους. 

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού: 

«Ανακοινώνεται η λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας μας με τον προπονητή Γκάμπριελ Σούρερ και τους συνεργάτες του Αλεχάντρο Κάσερες, Χουάν Ζουμπελδία, Γκουστάβο Ζουμπελδία.

Ο ΟΦΗ γίνεται ξανά ο «φονέας» των δυνατών στο απόρθητο «Γεντί Κουλέ» και με τον Φελίπε να τον οδηγεί (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:07 - 03.10.2023

Ο ΟΦΗ γίνεται ξανά ο «φονέας» των δυνατών στο απόρθητο «Γεντί Κουλέ» και με τον Φελίπε να τον οδηγεί (vids)

Ο ΟΦΗ απέδειξε ότι είναι φτιαγμένος από σκληρό μέταλλο. Μετά τον Άρη και τον ΠΑΟΚ η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας υπέταξε και την ΑΕΚ στην έδρα της, «σκαρφάλωσε» στην τέταρτη θέση της κατάταξης κι έβαλε τις βάσεις για μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν στην Stoixman Super League.

 Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».

Υπενθυμίζεται ότι ο 51χρονος έχει προπονήσει ακόμα τη Lanús, την Argentinos Juniors, την Crucero, την Independiente del Valle, τη Sociedad Deportiva Aucas, την Blooming, τη Mitre de Santiago, την Deportivo Cuenca.