Χωρίς Καπίνο ο Παναιτωλικός στον Βόλο

Παναιτωλικός

i

©Intime

Χωρίς Καπίνο ο Παναιτωλικός στον Βόλο

Γιάννης Λιβανός • 16:57 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 02.02.2024

Δίχως τον Στέφανο Καπίνο, τον τιμωρημένο Φρέντ και τον τραυματία Μπαλντασάρα η αποστολή του Παναιτωλικού για το αυριανό (03/02) παιχνίδι με τον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Οι Αγρινιώτες ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Βόλο (03/02), με τον κόουτς του Παναιτωλικού να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Παρολ' αυτά ο έμπειρος τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον Στέφανο Καπίνο, αν και ο Έλληνας γκολκίπερ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Στις επιλογές του Έλληνα προπονητή δεν βρίσκεται επίσης ο Φρεντ, που συμπλήρωσε κάρτες και  αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Βόλο, ενώ δεν υπολογίζεται και ο τραυματίας Μπαλντασάρα

Τα «καναρίνια» προέρχονται από τη νίκη-πρόκριση (3-1) στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον ΟΦΗ. Επομένως η ψυχολογία της ομάδας του Αγρινίου είναι στα ύψη αφού το εισιτήριο που πήρε για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson ήταν το πρώτο σε όλη την ιστορία του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Βόλο, οι Αγρινιώτες είχαν επικρατήσει με 2-0, με γκολ των Λιάβα και Ντουάρτε.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού

Μπακάκης, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς και Λιάβας.