Ο Αμερικάνος ΥouΤuber, Εμέκα, είδε και το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: «Φανταστικό!»
i

© Screenshot

Ο Αμερικάνος ΥouΤuber, Εμέκα, είδε και το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: «Φανταστικό!»

Θάνος Λυμπερόπουλος • 15:15 - 01.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Θεατής και στο αθηναϊκό ντέρμπι ήταν ο Αμερικάνος ΥouΤuber, Εμέκα, μιας και μετά από την συγκλονιστική ατμόσφαιρα της «OPAP Arena», βρέθηκε και σε αυτή του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Την βόλτα του στα ελληνικά γήπεδα παρακολουθώντας αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ συνεχίζει ο Αμερικάνος ΥouΤuber, Εμέκα. Χθες βρέθηκε στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ κι όπως αναφέρει κι ο ίδιος στο βίντεο του, ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα τη τελευταία δεκαετία. 

Δείτε παρακάτω το βίντεο: 

Στο τέλος του παιχνιδιού κι αφού το 0-0 ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε διαμορφωθεί, ο Αμερικάνος ανέφερε πως ήταν ένα φανταστικό ματς με πολύ δυνατές μονομαχίες κι ελπίζει στο μέλλον να ξαναβρεθεί στο στάδιο για να παρακολουθήσει κι άλλες τέτοιες αναμετρήσεις. 

Ο διάσημος YouTuber είχε βρεθεί και πρόσφατα στην «OPAP Arena» για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. 

«Το γήπεδο μοιάζει φανταστικό απέξω, αλλά και από μέσα είναι εξίσου ωραίο. Είναι ένα από τα ωραιότερα γήπεδα που έχω δει. Δεν λέω ψέματα!», ανέφερε ο Εμέκα. 

«Είναι από τις καλύτερες ατμόσφαιρες που έχω ζήσει και το παιχνίδι δεν έχει ακόμη αρχίσει. Είναι τρελό! Θεέ μου!», έλεγε πριν τη σέντρα ο Εμέκα, ενώ στο φινάλε του ματς είπε: «Είναι πιθανότατα η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω δει! Τόσα πολλά πυροτεχνήματα. Αν αυτό το βίντεο πάρει 3.000 likes, θα έρθω ξανά!».

Ενδιάμεσα από αυτά τα δύο ποδοσφαιρικά ντέρμπι που παρακολούθησε, επισκέφτηκε και την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Περιστέρι για τα playoff της Basket League. Είχε την τύχη να παρακολουθήσει από κοντά ένα πολύ δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε στη παράταση κι έδωσε την πολυπόθητη πρόκριση στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη με σκορ σειράς 2-0.

Με το τέλος του αγώνα βλέπουμε στο βίντεο να κρατάει τη καρδιά του και να αναφέρει πως χτυπάει σαν τρελή με όσα είδε στο συγκεκριμένο ματς.