Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τους τραυματίες του ντέρμπι

Ενίς Τσόκαϊ / Intime

i

Ενίς Τσόκαϊ / Intime

Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τους τραυματίες του ντέρμπι

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:53 - 01.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:01 - 01.05.2023

Τσόκαϊ, Ρούμπεν και Τσέριν αποχώρησαν τραυματίες από το αθηναϊκό ντέρμπι και το Sportal εξηγεί τι ισχύει για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Αρκετή δουλειά είχε τη Δευτέρα το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, απόρροια της σκληρότητας που είχε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το πιο σοβαρό περιστατικό ήταν ο Ενίς Τσόκαϊ, ο οποίος υπέστη ελαφρά διάσειση στη σύγκρουση κεφάλι με κεφάλι που είχε με τον Βίντα.

Ο Αλβανός χαφ διανυκτέρευσε σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, για να παρακολουθεί ο εγκέφαλος του. Ωστόσο, δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα και ο Τσόκαϊ πήρε εξιτήριο σήμερα το πρωί.

Ο Ρούμπεν Πέρεθ ολοκλήρωσε το αθηναϊκό ντέρμπι με χτύπημα και σήμερα υποβλήθηκε σε θεραπεία. Το συνέβη με τον Άνταμ Τσέριν, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Ο Ρούμπεν νιώθει καλύτερα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αγωνιστεί την Τετάρτη εναντίον του ΠΑΟΚ. Με τη βοήθεια αγωγής, για να αντέξει τον πόνο, αλλά θα τα καταφέρει. Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Τσέριν, ο οποίος πονάει πολύ περισσότερο.

Στο μεταξύ, στην προπόνηση της Δευτέρας στο «Γεώργιος Καλαφάτης», οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με την ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.