Η επική αντίδραση του Γιοβάνοβιτς στα παράπονα του Αλμέιδα - Σήκωσε τα χέρια ψηλά (vid)

Σήκωσε τα χέρια ψηλά ο Γιοβάνοβιτς.

Η επική αντίδραση του Γιοβάνοβιτς στα παράπονα του Αλμέιδα - Σήκωσε τα χέρια ψηλά (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έκρυψε την έκπληξή του για όσα δήλωσε μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφεύγει να μιλήσει για τη διαιτησία.

Αυτός είναι ο δρόμος που επέλεξε ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού. Είναι ο χαρακτήρας του και φυσικά δεν σημαίνει ότι και ο ίδιος δεν έχει παράπονα στη διάρκεια της σεζόν για τις αποφάσεις των διαιτητών. Το ίδιο έκανε και την περασμένη σεζόν, όταν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε προβλήματα με τη διαιτησία και κινδύνευε να μείνει εκτός εξάδας στην κανονική διάρκεια.

Ο έμπειρος προπονητής, λοιπόν, κλήθηκε να σχολιάσει τα παράπονα που εξέφρασε ο Ματίας Αλμέιδα. Όταν ενημερώθηκε για τα όσα δήλωσε νωρίτερα ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ αρχικά έδειξε έκπληξη. Στη συνέχεια ρώτησε τους δημοσιογράφους αν είναι σίγουροι και κατόπιν σήκωσε τα χέρια ψηλά και χαμογελώντας είπε «Έμεινα ο τελευταίος των Μοϊκανών».

Θυμίζουμε τι δήλωσε ο Γιοβάνοβιτς γι’ αυτό το θέμα: «Ο κύριος Αλμέιδα είπε αυτό το πράγμα; Είστε σίγουροι; Ε, έμεινα ο τελευταίος των Μοϊκανών. Δεν τα σχολιάζω αυτά που είπε. Καθόλου δεν μπορω να τα καταλάβω. Θα μπορούσα κι εγώ να τα πω. Δεν περίμενα από τον ίδιο να αναφερθεί σε αυτό το θέμα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ωφεληθεί από κανέναν σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στο τέλος θα τελειώσουμε, όλοι θα κερδίσουν πολλά περισσότερα από εμάς. Όταν λέω κάτι και σε έναν μήνα να με ρωτήσετε, δε θα πω ότι δεν τα είπα. Θέλω να είμαι ok μπροστά σας. Δεν περίμενα να έχει τέτοια τοποθέτηση ο προπονητής της ΑΕΚ. Είμαστε στη μάχη του τίτλου γιατί είμαστε πολύ καλές ομάδες και οι δύο. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και την ομάδα μου. Σταθερή αξία από την αρχή της χρονιάς. Δεν θα παρασυρθώ απ' αυτό».

Ο Γιοβάνοβιτς, μάλιστα, δεν δίστασε να πει ότι έκανε λάθος κάποια στιγμή που διαμαρτυρήθηκε στον τέταρτο διαιτητή: «Είναι λάθος δικό μου. Ήταν σε μια φάση που θέλαμε να βγάλουμε τον Κουρμπέλη, ενδιάμεσα ο Τσόκαϊ είχε ένα χτύπημα. Ζήτησα να μη γίνει η αλλαγή που ήθελα, αλλά να βγάλω τον Τσόκαϊ, γιατί είχε ένα χτύπημα. Ο τέταρτος είχε δείξει ήδη την αλλαγή. Απ' ό,τι κατάλαβα απ' τη στιγμή που σηκώνεται το ταμπελάκι δεν μπορείς να το αλλάξεις. Ήταν λάθος δικό μου.

Όποιος σκέφτηκε αυτό το πρόγραμμα, είναι επίπονο για τους παίκτες. Δύσκολα ματς σε λίγες μέρες, πολύ υψηλοί στόχοι. Ο Τσέριν έπρεπε να βγει από το χτύπημα που είχε στο πρώτο μέρος, ο Κουρμπέλης έχει πρόβλημα με τις κάρτες, Ρούμπεν αρκετά επιβαρυμένος.

Το να πάρεις φέτος το πρωτάθλημα πρέπει να υπερβάλλεις εαυτόν. Ακόμα και η τρίτη θέση μπορεί να είναι ωφέλιμη για ομάδα που θα την πάρει. Αλλά και να μην είχαν στόχο οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός πάντα τα ματς είναι πολύ δύσκολα. Αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσουμε. Ο στόχος είναι πάρα πολύ μεγάλος. Αν μπορούσα να παίξω κι εγώ, θα το ήθελα και θα ήταν πιο εύκολα. Θα πρέπει να επιλέγουμε τους έντεκα που θα είναι αγωνιστικά σε καλή κατάσταση που θα πρέπει να παίξουν με τον ΠΑΟΚ, χωρίς να σκεφτόμαστε το επόμενο».

Δείτε την επική αντίδραση του Γιοβάνοβιτς για όσα είπε ο Αλμέιδα στο βίντεο μετά το 19’45’’.