Παναθηναϊκός: Αυτός μάντεψε το σκορ της νίκης με τη Βιγιαρεάλ (pic)

Οι βασικοί του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βιγιαρεάλ

i

Intime

Παναθηναϊκός: Αυτός μάντεψε το σκορ της νίκης με τη Βιγιαρεάλ (pic)

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:35 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:49 - 22.09.2023

Υπήρξαν κάποιοι που πριν από το παιχνίδι, πρόβλεψαν το σκορ της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Και φρόντισαν να το δείξουν στο πιο εμφανές σημείο.

Η μαντική τέχνη είναι μία ικανότητα που ο καθένας από εμάς θα ήθελε να τη διαθέτει. Φαίνεται πως έστω και αστραπιαία, ένας από τους εργαζόμενους στο Ολυμπιακό Στάδιο, μετατράπηκε σε μάντη την Τετάρτη και προέβλεψε το σκορ του Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ, μία μέρα πριν τη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Πρόκειται για έναν από τους χειριστές των ηλεκτρονικών πινάκων του «Σπύρος Λούης». Στη δοκιμή που πραγματοποίησαν ένα 24ώρο πριν από τη σέντρα, για να ελέγξουν ότι όλα δουλεύουν, πέτυχαν και το τελικό αποτέλεσμα!

Την ώρα της προπόνησης του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, τα δύο μάτριξ ανέγραφαν «Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ 2-0». Μία εικόνα που σχολιάστηκε με χιουμοριστική διάθεση από τους παρισταμένους, μαζί με ευχές για υλοποίηση!

Η μοίρα είχε κέφια και δικαίωσε τους χειριστές των ηλεκτρονικών πινάκων. Μία μέρα αργότερα, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κέρδισαν κατά κράτος τους Ισπανούς και με γκολ των Ιωαννίδη και Σπόραρ νίκησαν 2-0! Εκπληρώνοντας την… ακούσια προφητεία!

Το μάτριξ του ΟΑΚΑ δείχνει το σκορ της Πέμπτης στην προπόνηση της Τετάρτης! Intime

Στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού, οι εργαζόμενοι στο μάτριξ ας δοκιμάσουν την επόμενη πίστα: να προβλέψουν και τους σκόρερ! Ποιος ξέρει; Ίσως να τους μαντέψουν και να αποκτήσουν έναν νέο επαγγελματικό προσανατολισμό!

Φυσικά, το ζητούμενο για το Τριφύλλι είναι να συνεχίσει νικηφόρα στον όμιλο του Europa League, ακόμα και αν την επόμενη φορά δεν βρεθούν προφήτες και μάντεις στο... διάβα του. Και με την απόδοση που είχε ο Παναθηναϊκός, έχει τα εχέγγυα να τα καταφέρει.