Ο Γιοβάνοβιτς έγινε... δημοσιογράφος: «Να σας κάνω εγώ τώρα μία ερώτηση;» (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

i

©intime

Ο Γιοβάνοβιτς έγινε... δημοσιογράφος: «Να σας κάνω εγώ τώρα μία ερώτηση;» (vid)

Μαρία Δαλιάνη • 09:25 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League, καθώς επικράτησε με 2-0 επί της Βιγιαρεάλ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι απολαυστικός στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 επί της Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, στο καταπράσινο Ολυμπιακό στάδιο, με γκολ των Ιωαννίδη και Σπόραρ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά και την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ήταν εμφανώς ευδιάθετος κάτι το οποίο φάνηκε και στη συνέντευξη τύπου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε δεν δίστασε να πάρει τον ρόλο δημοσιογράφου και απευθυνόμενος στους εκπροσώπους τύπου που βρίσκονταν στην αίθουσα ρώτησε αν υπάρχει κάτι άλλο που έχει χρόνια να πετύχει η ομάδα προκειμένου να γνωρίζει ποιος πρέπει να είναι ο επόμενος του στόχος.

Χαρακτηριστικά ο Σέρβος τεχνικός, εμφανώς ευδιάθετος, ρώτησε: «Χθες μου είπατε ότι ο Παναθηναϊκός έχει καιρό να πάρει μία νίκη σε ομίλους μεγάλης Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και το καταφέραμε σήμερα μετά από καιρό . 

Να σας κάνω και εγώ μία ερώτηση; Υπάρχει κάτι άλλο που έχει καιρό να κάνει η ομάδα για να ξέρω τι πρέπει να κάνω;»

Η απάντηση που έλαβε ο προπονητής του «τριφυλλιού» ήταν πως η ομάδα έχει από την σεζόν 2009-2010 να πάρει την πρόκριση από τους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και να αγωνιστεί στα νοκ-αουτ, με τους δημοσιογράφους να του υπενθυμίζουν ότι το είχε κάνει με τον Αποέλ και ήρθε η ώρα να το καταφέρει και με τον Παναθηναϊκό.

 Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χαμογέλασε δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι ο επόμενος στόχος του είναι αυτός.