Η βαθμολογία των ομίλων των ελληνικών ομάδων

Η βαθμολογία των ομίλων των ελληνικών ομάδων

Sportal newsroom 00:12 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:22 - 22.09.2023

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη, την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τη Φράιμπουργκ.

Η ΑΕΚ πήρε τεράστια νίκη στην Αγγλία επί της Μπράιτον με 3-2 για την πρώτη αγωνιστική του Europa League. Σιντιμπέ, Γκατσίνοβιτς και Πόνσε έβαλαν τα γκολ για την Ένωση. Με αυτούς τους τρεις βαθμούς οι «κιτρινόμαυροι» είναι μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία, αφού στο άλλο ματς του ομίλου Μαρσέιγ και Άγιαξ ήρθαν ισόπαλοι 3-3 σε ένα χορταστικό παιχνίδι. 

Ο Ολυμπιακός γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Φράιμπουργκ με 2-3. Ο Ελ Κααμπί πέτυχε και τα δύο γκολ των «ερυθρολεύκων», ενώ για τους Γερμανούς Σάλαι, Γκρίφο και Φίλιπ έβαλαν τα τέρματα. Κάπως έτσι η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι τρίτη, καθώς η Γουέστ Χαμ επικράτησε της Μπάτσκα Τόπολα με 3-1. 

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη επί της Βιγιαρεάλ με 2-0 για την πρώτη αγωνιστική του Europa League. Ιωαννίδης και Σπόραρ ήταν οι δύο σκόρερ για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Με αυτή τη νίκη οι «πράσινοι» είναι δεύτεροι στη βαθμολογία, αφού η Ρεν την ίδια ώρα επικράτησε με 3-0 της Μακάμπι Χάιφα

Ο ΠΑΟΚ την ίδια ώρα έκανε την ανατροπή και νίκησε εκτός έδρας την Ελσίνκι με 3-2. Ο Μπαντέ και ο Ραντούλοβιτς ήταν οι σκόρερ των Φινλανδών, ενώ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης τα τέρματα τα πέτυχαν οι Κουλιεράκης, Ντεσπόντοφ και Μπράντον Τόμας. Με αυτή την νίκη ο «δικέφαλος» πάει πρώτος καθώς η Άιντραχτ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου επικράτησε της Αμπερντίν με 2-1.