Πότε είναι ο επόμενος αγώνας του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ

Πότε είναι ο επόμενος αγώνας του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ

Sportal newsroom 21:55 - 21.09.2023

Σε δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 5 Οκτωβρίου ο ΠΑΟΚ θα παίξει απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με ανατροπή της Ελσίνκι στη Φινλανδία με 3-2 για την πρώτη αγωνιστική του Conference League. Μπαντέ και Ραντούλοβιτς έβαλαν τα γκολ για την Ελσίνκι, Κουλιεράκης, Ντεσπόντοφ και Τόμας σκόραραν το γκολ του «δικεφάλου». 

Πόσα χρήματα θα πάρει ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του επί της Βιγιαρεάλ
EUROPA LEAGUE

21:43 - 21.09.2023

Πόσα χρήματα θα πάρει ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του επί της Βιγιαρεάλ

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη επί της Βιγιαρεάλ, της οποίας επικράτησε με 2-0 για την πρώτη αγωνιστική του Europa League. Με αυτή τη νίκη λοιπόν πήρε ένα μεγάλο ποσό το οποίο ξεπερνάει τα 500.000 ευρώ.

Επόμενο παιχνίδι στο Conference League για την ομάδα της Θεσσαλονίκης λοιπόν είναι απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης σε δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 5 Οκτωβρίου (22:00). Τελευταία φορά που ο «δικέφαλος» έπαιξε με γερμανική ομάδα ήταν τη σεζόν 2016-17 απέναντι στη Σάλκε για το Europa League. Τότε ο ΠΑΟΚ είχε γνωρίσει την ήττα με 0-3 στην Τούμπα, ενώ στη Γερμανία οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1.