Τι στιγμή: Ο Ιωαννίδης αποθεώνει τον Σπόραρ μπροστά στις κάμερες (vid)

Φώτης Ιωαννίδης - Άντραζ Σπόραρ

Τι στιγμή: Ο Ιωαννίδης αποθεώνει τον Σπόραρ μπροστά στις κάμερες (vid)

Κώστας Τσιακλής 09:08 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:43 - 22.09.2023

Ο Φώτης Ιωαννίδης έπλεξε το εγκώμιο του Άντραζ Σποραρ στη συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Βιγιαρεάλ.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της Βιγιαρεάλ στο «ΟΑΚΑ» και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον 6ο όμιλο του Europa League. Δύο από τους πρωταγωνιστές του «τριφυλλιού» ήταν οι Φώτης Ιωαννίδης και Άντραζ Σπόραρ που σημείωσαν τα δύο γκολ της αναμέτρησης.

Ο Ιωαννίδης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και έπλεξε το εγκώμιο του Σλοβένου επιθετικού, ο οποίος έχει κατακριθεί έντονα τον τελευταίο καιρό από το φίλαθλο κοινό. Ο 23χρονος άσος λοιπόν ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Σπόραρ είναι ένας παίκτης που βοηθάει την ομάδα και χωρίς τα τέρματα του ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε φτάσει μέχρι εδώ που βρίσκεται σήμερα.

Συγκεκριμένα ο Ιωαννίδης είπε τα εξής: «Ο Άντραζ είναι ένας παίκτης που βοηθάει την ομάδα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όπως είχα πει και όταν είχε συμβεί αυτή η φάση στη Μπράγκα, είναι αδιανόητο να κρίνουμε παίκτες από μια στιγμή αδυναμία, από ένα λάθος. Λάθη κάνουμε όλοι, είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε ρομπότ και σήμερα έδειξε νομίζω αυτό που όλοι γνωρίζουμε ότι βοηθάει την ομάδα και ο ίδιος, σκοράρει, χωρίς τα γκολ του Άντραζ δεν θα είχαμε φτάσει μέχρι εδώ και με τη Ντνίπρο, όπως και σήμερα είναι πάντα καθοριστικός και βοηθάει την ομάδα».