Παναθηναϊκός: Αυτούς «είδε» ο Γιοβάνοβιτς στο Youth League
i

Ιβάν Γιοβάνοβιτς / Intime

Παναθηναϊκός: Αυτούς «είδε» ο Γιοβάνοβιτς στο Youth League

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:06 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 09.02.2023

To Sportal.gr εξηγεί που είχε το βλέμμα του στραμμένο ο προπονητής του Παναθηναϊκού το βράδυ της Τετάρτης στη Λεωφόρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρέθηκε την Τετάρτη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και παρακολούθησε τον Παναθηναϊκό Κ19. Ο οποίος ηττήθηκε από την Πόρτο για τους «16» του Youth League, παρά την ομολογουμένως καλή απόδοση.

Εύλογα, η απορία έρχεται στο μυαλό: ποιους είδε ο Σέρβος προπονητής από τους μικρούς του Τριφυλλιού; Η εύκολη απάντηση είναι ο Αιγύπτιος επιθετικός Μπιλάλ Αμπντέλραχμαν.

Πράγματι, ο Γιοβάνοβιτς τσεκαρει διαρκώς την πρόοδο του 19χρονου άσου με τον Παναθηναϊκό Β. Ενώ συχνά - πυκνά τον ανεβάζει για προπονήσεις υπό τις οδηγίες του.

Ωστόσο, ο Γιοβάνοβιτς είχε την προσοχή του στραμμένη και σε άλλους νεαρούς. Όπως τον Καλοσκάμη,τον Βολακη και άλλους. Για να τους δει πως αντιδρούν απέναντι σε ταλαντούχους και ποιοτικούς αντίπαλους, όπως οι παίκτες της Πόρτο.

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς και το παράδειγμα «Βαγιαννίδης» για τους μικρούς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:03 - 29.01.2023

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς και το παράδειγμα «Βαγιαννίδης» για τους μικρούς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν συνηθίζει να χρησιμοποιεί νεαρούς σε ηλικία παίκτες, αλλά στην πράξη αποδεικνύει πως το μοναδικό κριτήριο του σχετίζεται με το ταλέντο και την αξία ενός μικρού.

Όμως, δεν αλλάζει η ουσία της σκέψης του 60χρονου τεχνικού, όπως την έχει εξηγήσει το Sportal.gr...  Αυτοί οι νεαροί δεν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα μια ομάδα που ανταγωνίζεται σε συνθήκες πρωταθλητισμού... Θέλουν δουλειά και παραστάσεις, εξέλιξη όπως ο Βαγιαννιδης και μόνο οι ικανότεροι θα τα καταφέρουν! Οπότε, δύσκολα κάποιος θα τεθεί τις επόμενες μέρες υπό τον Γιοβάνοβιτς...