Ντάνιελ Μαντσίνι: «Μεγαλείο από Σπόραρ, είμαστε ενωμένοι στα αποδυτήρια»

Ντάνιελ Μαντσίνι: «Μεγαλείο από Σπόραρ, είμαστε ενωμένοι στα αποδυτήρια»

Γιώργος Σακελλαρίου 17:06 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 20.09.2023

Οι δηλώσεις του Ντάνιελ Μαντσίνι για την αυριανή αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου. Ο Αργεντινός εξτρέμ αναφέρθηκε στο ματς, στον Γιοβάνοβιτς, αλλά και στα αποδυτήρια και τη στήριξη που έδωσε η ομάδα στον Σπόραρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν το βλέπετε οι παίκτες ως μία μεγάλη πρόκληση το πρώτο ματς των ομίλων: «Ολοι οι παίκτες θέλουμε να δίνουμε τέτοια παιχνίδια Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας. Είμαστε 100% έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε κι ελπίζουμε για το καλύτερο».

Για τον Γιοβάνοβιτς: «Ο προπονητής όταν φτάσεις σ’ αυτό το επίπεδο, είναι έμπειρος και ξέρει τι πρέπει να κάνει ο κάθε παίκτης του. Μας βοηθά να βελτιωνόμαστε εντός κι εκτός γηπέδου και τον ευχαριστώ για τη βοήθεια που μας έχει δώσει».

Για τους ρόλους που έχει στην ομάδα και ποιος τους ταιριάζει: «Θεωρώ τον εαυτό μου παίκτη που μπορεί να παίξει, όπου του ζητήσει ο προπονητής. Δεν έχω θέση που προτιμώ. Εντάσσομαι στο σύνολο που θα μου πει ο προπονητής».

Πρόβλημα με τον διαιτητή του ντέρμπι: Ο Μπένετ ψάχνει αλλά δεν έχει βρει ξένο ρέφερι για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
EUROPA LEAGUE

15:12 - 20.09.2023

Πρόβλημα με τον διαιτητή του ντέρμπι: Ο Μπένετ ψάχνει αλλά δεν έχει βρει ξένο ρέφερι για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Πρόβλημα με την διαιτησία ενόψει του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού κι ΑΕΚ φαίνεται πως έχει προκύψει, με ΕΠΟ και ΚΕΔ να αναζητούν αλλά να μην βρίσκουν ξένο ρέφερι. Ανοικτό ακόμα για Έλληνα διαιτητή!

Για τα αποδυτήρια που έχει συναντήσει στον Παναθηναϊκό και πόσο σημαντικό κομμάτι είναι για να πετύχει μία ομάδα τους στόχους της: «Ό,τι συνέβη με τον Σπόραρ μπορεί να συμβεί με κάθε παίκτη. Αυτό που με τον Παναιτωλικό άφησε τον Αϊτόρ να εκτελέσει, δείχνει την ποιότητά του. Δείχνει το μεγαλείο του. Στα αποδυτήρια όλοι μονιασμένοι ενωμένοι και για τα καλά και για τα άσχημα και προχωράμε».