Παναθηναϊκός: Εντός και εκτός λίστας ταξιδεύουν στην Πορτογαλία, θλάση ο Κλάινχαϊσλερ

Παναθηναϊκός: Εντός και εκτός λίστας ταξιδεύουν στην Πορτογαλία, θλάση ο Κλάινχαϊσλερ

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:55 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 21.08.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Μπράγκα και δεν αφήνει κανέναν στην Αθήνα. Υπέστη θλάση ο Κλάινχαϊσλερ, χάνει τα Play Off του Champions League.

Με ένα σοβαρό απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Μπράγκα στην Πορτογαλία. Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον ορθό μηριαίο και θα χάσει τα Play Off του Champions League, καθώς και τη 2η και την 3η αγωνιστική της Super League.

Ο Ούγγρος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Δευτέρας, την τελευταία επί ελληνικού εδάφους και αποκλείστηκε από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πάντως, ο Κλάινχαϊσλερ είναι ο μόνος ο οποίος θα μείνει στην Αθήνα, μαζί με τον Κρίστι Γκάνεα. Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ δεν έχει ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού εξαιτίας της long-Covid.

Παναθηναϊκός: Η μεταγραφική συνέχεια μετά τον Αράο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:45 - 20.08.2023

Παναθηναϊκός: Η μεταγραφική συνέχεια μετά τον Αράο

Μετά τη μεταγραφή του Γουίλιαν Αράο, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί στην αγορά για έναν δεξιό μπακ, εκκρεμεί η υπόθεση του ΟΦΗ με τον Χρήστο Μανδά, ενώ ποτέ δεν αποκλείεται μία αναπάντεχη πρόταση για πώληση.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, εντός και εκτός ευρωπαϊκής λίστας, θα ταξιδέψουν αύριο στην Πορτογαλία. Εξυπακούεται πως μετά τον τραυματισμό του Κλάινχαϊσλερ, ο Γιοβάνοβιτς θα αξιοποιήσει αναγκαστικά τη μία από τις δύο αλλαγές που δικαιούται για τη λίστα, μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Πρακτικά, ο Γιοβάνοβιτς αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στον Αράο και στον Σένκεφελντ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ θα ενισχύσει τον «άξονα» και μπορεί να βοηθήσει και στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει αποθεραπευτεί πλήρως από τον δικό του μυϊκό τραυματισμό.

Στο μεταξύ, στην προπόνηση της Δευτέρας, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.