Παναθηναϊκός: Επιμονή για Πινέδα στο Μεξικό

Ορμπελίν Πινέδα

i

Ορμπελίν Πινέδα / Intime

Παναθηναϊκός: Επιμονή για Πινέδα στο Μεξικό

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:40 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:56 - 27.02.2024

Τα μεξικανικά Μέσα Ενημέρωσης συνεχίζουν να αναφέρονται στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ορμπελίν Πινέδα. Τι αναφέρουν οι «πράσινοι» για τον Μεξικανό μέσο.

Η πληροφορία που μετέφερε την Τετάρτη (14/6) η γαλιθιάνικη ιστοσελίδα «Faro de Vigo» πως ο Παναθηναϊκός προσφέρει 8 εκατομμύρια ευρώ στη Θέλτα για τον Ορμπελίν Πινέδα, «έσκασε» σαν κεραυνός στον ελληνικό Τύπο. Ο αντίκτυπος είναι ευνόητος…

Ο Πινέδα ήταν ο πρωταγωνιστής στο νταμπλ της ΑΕΚ, ο αγαπημένος του Ματίας Αλμέιδα, ένας παίκτης ο οποίος άλλαξε τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα. Συνεπώς, μία εγχώρια μετακίνηση θα είχε μεγαλύτερη σημασία από άλλες μεταγραφές.

Πάντως, από το Τριφύλλι έδρασαν αμέσως και δεν άφησαν το ισπανικό ρεπορτάζ να αιωρείται μετέωρο. Διέψευσαν κατηγορηματικά πως έχουν ασχοληθεί με τον Μεξικανό μέσο και τόνισαν πως δεν έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.

Αλαφούζος: «Τους φοβίζει ο Παναθηναϊκός που επιστρέφει - Γνωστή η διαδρομή του καθενός»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:00 - 14.06.2023

Αλαφούζος: «Τους φοβίζει ο Παναθηναϊκός που επιστρέφει - Γνωστή η διαδρομή του καθενός»

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε θέση για το περιστατικό με το όχημα ιδιοκτησίας που συνδέθηκε με εγκληματική ενέργεια και τόνισε πως στόχος είναι να πληγεί η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην κορυφή.

Ωστόσο, τόσο στην Ισπανία, όσο και στο Μεξικό, η πληροφορία αναπαράχθηκε και ενισχύθηκε. Η ιστοσελίδα «El Mundo Deportivo» με δικό της δημοσίευμα, επιβεβαίωσε εμμέσως την «Faro de Vigo», ισχυριζόμενη πως ο Παναθηναϊκός επικρατεί για την ώρα στην πλειοδοσία για τον Πινέδα.

Με τη σειρά τους, γνωστοί Μεξικανοί ρεπόρτερ, όπως ο Χούλιο Ροντρίγκεζ του «Bolavip» και ο Χοσέ Χουάν Βάθκεθ ή ιστοσελίδες όπως η μεξικανική έκδοση του Fox Sports, αναφέρουν σήμερα (15/6) τον Παναθηναϊκό ως φαβορί για την αγορά του Πινέδα.

Από την πλευρά των «πράσινων» δεν έχει μεταβληθεί το παραμικρό στο σενάριο για τον άσο της Θέλτα. Επιμένουν πως δεν έχουν προβεί στην παραμικρή κίνηση, πόσο μάλλον σε μία τόσο υψηλή προσφορά για τον Πινέδα.

Αναμφίβολα, προκαλεί εντύπωση η επιμονή αξιόπιστων ΜΜΕ στην Ισπανία και στο Μεξικό, να θεωρούν υπαρκτό το ζήτημα. Ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται από καμία «πηγή» πως ο Παναθηναϊκός έχει ασχοληθεί τόσο σοβαρά με τον Πινέδα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, πρόκειται για τακτικισμούς εκ μέρους των ατζέντηδων του.