Που θα δείτε Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, Τσιτσιπά και Ισπανία - Ιταλία

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

i

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός/ ©Intime

Που θα δείτε Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, Τσιτσιπά και Ισπανία - Ιταλία

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:30 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:35 - 15.06.2023

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο Game 4 των τελικών της Basket League, στο ΟΑΚΑ, με τον αγώνα να διεξάγεται κανονικά παρά το τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε. Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα αγωνιστούν κανονικά το βράδυ της Πέμπτης (15/6, 21:15) στο ΟΑΚΑ στο Game 4 των τελικών της Basket League, ύστερα από την οριστική απόφαση της Κυβέρνησης και του ΕΣΑΚΕ και παρά το τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε για το τραγικό ναυάγιο της Πύλου.

Μάλιστα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού εξέδωσε ανακοίνωση που επιβεβαιώνει το γεγονός. Η λογική της απόφασης είναι ότι αναστέλλονται όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις και ότι οι αγωνιστικές εκδηλώσεις δεν εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία.

Έπειτα από δύο αγώνες που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και οι νίκες... μοιράστηκαν, ο Ολυμπιακός επικράτησε επιβλητικά στο Game 3 του ΣΕΦ και τώρα θέλει να ολοκληρώσει το έργο του μακριά από το σπίτι του.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός θέλει να ισοφαρίσει ξανά τη σειρά και να παίξει το τελευταίο του χαρτί την Κυριακή (18/6) στο Φαληρικό γήπεδο. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «ερυθρόλευκοι» πιθανότατα δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον αρχηγό τους Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος «κληρονόμησε» μία θλάση στη γάμπα στην τελευταία αναμέτρηση και είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Για τους «πράσινους» ο Χρήστος Σερέλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ματέους Πονίτκα, ο οποίος επίσης χτύπησε κατά τη διάρκεια του τρίτου τελικού. Πονάει ακόμα στο πρόσωπο, δεν μπόρεσε να προπονηθεί την Τετάρτη (14/6) και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για φέτος και ίσως (αν ο Ολυμπιακός νικήσει) στο τελευταίο ματς της χρονιάς.

Από το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας ξεχωρίζουν τόσο ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ρισάρ Γκασκέ στο τουρνουά της Στουτγκάρδης όσο και το Ισπανία - Ιταλία για το Nations League. 

Τα ματς που ξεχωρίζουν από το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

18:00 ATP 250 2023 Στέφανος Τσιτσιπάς - Ρισάρ Γκασκέ / Cosmote Sport 6 

21:15 Basket League Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός /  ΕΡΤ3

21:45 Nations League Ισπανία - Ιταλία / ALPHA & NOVA SPORTS PRIME