Χείμαρρος Μπαρτζώκας: Όλο το δίλεπτο ξέσπασμά του για τα μαθήματα ηθικής και η απάντησή του περί αλαζονείας (vid)

Χείμαρρος Μπαρτζώκας: Όλο το δίλεπτο ξέσπασμά του για τα μαθήματα ηθικής και η απάντησή του περί αλαζονείας (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 09:19 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 15.06.2023

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Game 3 της σειράς των τελικών κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης, σε ένα ξέσπασμα από πλευράς του Έλληνα κόουτς, να επισκιάζουν το παιχνίδι.

Η νίκη του Ολυμπιακού με 75-52 στο Game 3 της σειράς των τελικών κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ, που φέρνει την ομάδα του Πειραιά ένα βήμα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είναι το μοναδικό θέμα προς συζήτηση τις τελευταίες ώρες. Διότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκλεψε την παράσταση με όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Έλληνας προπονητής «ξέσπασε» για πρώτη φορά, για θέματα που δεν σχετίζονταν με τα 40 λεπτά του αγώνα στο φαληρικό στάδιο, αλλά με όσα συνέβαιναν τις τελευταίς μέρες για ανθρώπους που δρουν στο παρασκήνιο και «κουνάνε το δάχτυλο» στον Έλληνα προπονητή περί ηθικής.

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός, διέλυσε τον Παναθηναϊκό με 75-52 και αγγίζει τον τίτλο (vids)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:15 - 11.06.2023

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός, διέλυσε τον Παναθηναϊκό με 75-52 και αγγίζει τον τίτλο (vids)

Ο Ολυμπιακός αυτή τη φορά ήταν ο αναμενόμενος, πάτησε γκάζι στην επίθεση όποτε χρειάστηκε, αλλά κυρίως «έπνιξε» τον Παναθηναϊκό με την άμυνά του. Νίκησε με το εντυπωσιακό 75-52 στο ΣΕΦ και πλέον προηγείται με 2-1 στους τελικούς της Basket League.

Για πρώτη φορά ο προπονητής του Ολυμπιακού αντιδράει τόσο έντονα με το ξέσπασμά του να στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει της συνέχειας. Στο ξέσπασμά του άλλωστε μίλησε για «μαθήματα ηθικής», ενώ παραδέχτηκε πως γνωρίζει ότι είναι ο «κύριος στόχος της αντίπαλης προπαγάνδας». Την ίδια στιγμή που τόνισε πως έχει αρκετούς φίλους που υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό και για εκείνον η γνώμη τους μετράει πολύ.

Στο ξέσπασμά του ο Έλληνας κόουτς ανέφερε: «Δεν θέλω να είμαι στο προσκήνιο, το ξέρετε, για κάποιο λόγο είμαι ο κύριος στόχος της αντίπαλης προπαγάνδας, μου γίνονται μαθήματα ηθικής από ανθρώπους που δρουν στο παρασκήνιο. Μου κουνάνε το δάχτυλο, το σέβομαι, ο καθένας κάνει μία δουλειά για να ζήσει την οικογένειά του. Υπάρχουν άνθρωποι που επηρεάζονται από αυτό, έχω πολλούς φίλους Παναθηναϊκούς, παιδικούς μου φίλους, εκείνων η γνώμη με νοιάζει, εκείνοι ξέρουν ότι δεν είμαι αλαζόνας. Έτσι με χαρακτηρίζουν, ενώ εγώ απλώς χρησιμοποίησα δηλώσεις των αντιπάλων μου. Αυτοί οι άνθρωποι που μου κουνούν το δάχτυλο, έχουν αποδομήσει τους προπονητές τους. Ράντονιτς και Πεδουλάκης έχουν αξιοσέβαστη πορεία. Το είπα ότι θα είναι πολύ δύσκολη η σειρά».