Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Βιγιαρεάλ - Παναθηναϊκός

Οπαδοί Παναθηναϊκού

i

© Intime

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Βιγιαρεάλ - Παναθηναϊκός

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:44 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:47 - 20.11.2023

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως από σήμερα (20/11) τέθηκαν στη διάθεση των οπαδών του «τριφυλλιού» τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης πως σήμερα (20/11) τέθηκαν στη διάθεση των φίλων της ομάδας τα εισιτήρια για την εκτός έδρας ευρωπαϊκή «μάχη» κόντρα στη Βιγιαρεάλ (30/11, 22:00). Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» έχουν προθεσμία ως την Τετάρτη (22/11) στις 16:00, με την ΠΑΕ να τονίζει ότι η ζήτηση είναι αρκετά μεγάλη.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της που ενδιαφέρονται να αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα Europa League Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός στις 30 Νοεμβρίου 2023, τα εξής:

Οι αιτήσεις για τον εν λόγω αγώνα θα γίνονται δεκτές από σήμερα 20/11 έως την Τετάρτη 22/11 στις 4 μ.μ. Λόγω της υψηλής ζήτησης, θα τηρηθούν αυστηρά κριτήρια προτεραιότητας για τους κατόχους καρτών διαρκείας και χρονικής αποστολής των email.

Τα αιτήματα υποβάλλονται στη διεύθυνση [email protected].

Για να είναι έγκυρο το αίτημα θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, αριθμός διαβατηρίου ή ταυτότητας, αριθμός κινητού τηλεφώνου και e-mail για κάθε κάτοχο εισιτηρίου.

Σε περίπτωση που το αίτημα ικανοποιηθεί, βάσει των κανονισμών ασφαλείας της UEFA, θα χρειαστεί να μας κοινοποιηθούν οι εξής επιπλέον πληροφορίες: Ημερομηνία και ώρα αναχώρησης και επιστροφής, εταιρία και κωδικοί πτήσεων, ξενοδοχείο διαμονής.

Το κόστος αγοράς εισιτηρίου ανέρχεται στα 35 ευρώ, ενώ θα διατεθεί και περιορισμένος αριθμός first class εισιτηρίων αξίας 75 ευρώ.

Οι φίλαθλοι που θα εξυπηρετηθούν, θα λάβουν e-mail από το Τμήμα Διάθεσης Εισιτηρίων με τις απαραίτητες πληροφορίες για την αγορά των εισιτηρίων τους.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και τη στήριξή σας στην ομάδα μας.

🔴Baladeros LIVE: Φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, Αλμέιδα α λα Μπάγεβιτς και η ημερομηνία του ντέρμπι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο