«Η Φαρούλ ενδιαφέρεται για τον Γκάνεα»

Γκάνεα

i

©Intime

«Η Φαρούλ ενδιαφέρεται για τον Γκάνεα»

Sportal newsroom 10:41 - 26.08.2023

Ενδιαφέρον για τον Κρίστιαν Γκάνεα υπάρχει από ομάδα της πατρίδας του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Ρουμανία.

Η ιστοσελίδα «Sport.ro» κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Φαρούλ Κονστάντσα  για τον 31χρονο μπακ του Παναθηναϊκού, για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής ενόψει ευρωπαϊκής σεζόν, καθώς ο σύλλογος απέχει ένα 90λεπτο από την είσοδο στους ομίλους του Conference League (νίκη 2-1 στο πρώτο ματς κόντρα στην Ελσίνκι).

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Γκάνεα μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος και να ρίξει τις απαιτήσεις του, προκειμένου να αγωνιστεί στη Φαρούλ και να διεκδικήσει εκ νέου μια θέση στην εθνική ομάδα. Τελευταία φορά που ο έμπειρος αμυντικός αγωνίστηκε στην εθνική Ρουμανίας ήταν το 2021, ενώ πέρυσι με τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε μόλις σε 10 ματς, τέσσερα ως βασικός, πριν ταλαιπωρηθεί από τα συμπτώματα του κορονοϊού.

Μάλιστα, ο Γκάνεα φαίνεται πως είναι θετικός στο να μειώσει τις αποδοχές του, βλέποντας με θετικό μάτι τον επαναπατρισμό καθώς έτσι θα βρει το έδαφος για να επιστρέψει και στην εθνική του ομάδα. Ο Ρουμάνος μπακ ήταν από τους παίκτες που ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον Covid 19, με αποτέλεσμα να μείνει σχεδόν έναν χρόνο εκτός δράσης. Αυτό είχε ως συνέπεια να χάσει και τη θέση του στα πλάνα των «πρασίνων».