Παναθηναϊκός: Η... κατάρα των «Ζωσιμάδων» και το «6 στα 6» στην περιφέρεια (vids)
i

Άντραζ Σπόραρ/ ©Intime

Παναθηναϊκός: Η... κατάρα των «Ζωσιμάδων» και το «6 στα 6» στην περιφέρεια (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:54 - 16.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:23 - 16.01.2023

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τα Γιάννενα επικρατώντας του ΠΑΣ με 1-0 και έκανε το 6 στα 6 στις περιφέρειες τη φετινή σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός με λυτρωτή τον Άντραζ Σπόραρ στις καθυστερήσεις του ματς νίκησε τον ΠΑΣ στα Γιάννενα με 1-0 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League. Ο Σλοβένος επιθετικός ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» και χάρισε την νίκη και τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του. 

Έτσι, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά από την ήττα από την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική και διατήρησε τη διαφορά του από την δεύτερη «Ένωση» (-3) και τον τρίτο Ολυμπιακό (-7). Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έβαλε και τέλος στην... κατάρα των «Ζωσιμάδων». Τα τελευταία χρόνια οι «πράσινοι» είχαν έξι ήττες και δύο ισοπαλίες σε οκτώ αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ. 

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός έκανε το 6 στα 6 στις περιφέρειες τη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, με το ίδιο σκορ πέρασε και από τη Λαμία. Ακολούθησε το εντυπωσιακό 5-1 κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ νίκησε τον Παναιτωλικό με 1-0 στο Αγρίνιο. 

Πριν τα Γιάννενα η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε περάσει και από τη Λιβαδειά νικώντας με 1-0 τον Λεβαδειακό.