«Κινείται για τον Λινγκρ ο Παναθηναϊκός» (vid)
i

Οντρέι Λινγκρ/ printscreen

«Κινείται για τον Λινγκρ ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:26 - 16.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 16.01.2023

Ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού Όντρεϊ Λινγκρ., σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τσεχία.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί περαιτέρω κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Οι «πράσινοι» έχουν αποκτήσει τους Τιμοτέους Πούχατς και Λάζλο Κλαϊνχάισλερ το τελευταίο διάστημα αλλά φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι και για ακόμα μία προσθήκη. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Τσεχία και συγκεκριμένα το infotbal.cz, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Όντρεϊ Λινγκρ.. Σύμφωνα με τους Τσέχους, ο Παναθηναϊκός έχει μάλιστα καταθέσει πρόταση στη Σλάβια Πράγας για τον 24χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό. Ο Λινγκρ φέτος μετρά 10 γκολ και επτά ασίστ σε 26 συμμετοχές.

«Ο Λινγκρ είναι ένας από τους τέσσερις παίκτες για τους οποίους μίλησε ο προπονητής της Σλάβια, παίκτες για τους οποίους υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτούς από το εξωτερικό. Επίσημη πρόταση από τον ελληνικό σύλλογο, Παναθηναϊκό, έφτασε στη Λινγκρ! Είναι διατεθειμένος να βάλει στο τραπέζι σχεδόν τρία εκατομμύρια ευρώ. Τίποτα που θα έβαζε τη διοίκηση του συλλόγου σε αναμμένα κάρβουνα. Το ποσό που εικάζεται, δηλαδή περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ, σίγουρα δεν έχει ζαλίσει ακόμη σε καμία περίπτωση την ερυθρόλευκη ομάδα. Δεν θέλουν να πουλήσουν αυτή τη στιγμή», αναφέρει το τσέχικο δημοσίευμα.