Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη διάθεση των εισιτηρίων που επέστρεψε η Ντνίπρο

Θύρα 13

i

© Intime

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη διάθεση των εισιτηρίων που επέστρεψε η Ντνίπρο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:43 - 31.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 31.07.2023

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας πως μικρός αριθμός εισιτηρίων τίθεται στη διαθεσιμότητα λόγω επιστροφών των οπαδών της Ντνίπρο.

Ενόψει και της ρεβάνς κόντρα στην Ντνίπρο (1/8), η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως όσοι δεν πρόλαβαν εισιτήριο θα έχουν ακόμη μία τελευταία ευκαιρία. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Ουκρανίας επέστρεψε κάποια εισιτήρια, με αποτέλεσμα αυτά να τεθούν στη διαθεσιμότητα για τους φίλους του «τριφυλλιού». Όπως διαπιστώνεται, την ερχόμενη Τρίτη η Λεωφόρος θα είναι για ακόμη μία φορά κατάμεστη, καθώς κι αυτός ο μικρός αριθμός από τα «μαγικά χαρτάκια» αναμένεται να εξαφανιστεί άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: 

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι θέτει άμεσα προς διάθεση περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων του αγώνα της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions League με αντίπαλο τη Ντνίπρο, τα οποία προέκυψαν από επιστροφές λόγω περιορισμένης προσέλευσης οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006281. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου».

Να θυμίσουμε, πριν από αυτήν τη νέα εξέλιξη, η «πράσινη» ΠΑΕ είχε ανακοινώσει το sold out. «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions League με αντίπαλο τη Ντνίπρο (1/8, 8.30 μ.μ.) εξαντλήθηκαν. Σε περίπτωση επιστροφής εισιτηρίων από τη φιλοξενούμενη ομάδα ή/και χορηγών, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσής τους. Η ζήτηση του κόσμου της ομάδας μας ήταν τεράστια, κάτι που οδήγησε σε εξάντληση των εισιτηρίων μέσα σε λίγα λεπτά. Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας μας για τη θερμή υποστήριξη. Όλοι μαζί για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση!», ανέφερε η ενημέρωση του Παναθηναϊκού.

Επίσης, σε περίπτωση πρόκρισης, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να «μετακομίσει» στο ΟΑΚΑ. Το «Απόστολος Νικολαΐδης» δεν μπορεί επ' ουδενί να φιλοξενήσει παιχνίδια επιπέδου Champions League, αφού δεν πληροί τα κριτήρια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η UEFA ζητάει γήπεδο τουλάχιστον τεσσάρων αστέρων και η έδρα του Παναθηναϊκού είναι τριών.