Ο Ουντέρ δεν συναντάει τον Παναθηναϊκό – Απομένουν τα τυπικά για την πώλησή του από τη Μαρσέιγ στη Φενέρ

Ο Ουντέρ.

i

©printscreen

Ο Ουντέρ δεν συναντάει τον Παναθηναϊκό – Απομένουν τα τυπικά για την πώλησή του από τη Μαρσέιγ στη Φενέρ

Γιώργος Σακελλαρίου 22:01 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:06 - 28.07.2023

Η Μαρσέιγ και η Φενέρ συζητούν για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων της μεταγραφής του Τσενγκίζ Ουντέρ. Ο Τούρκος βγαίνει από τον δρόμο του Παναθηναϊκού.

Ο Τσενγκίζ Ουντέρ γυρίζει στην πατρίδα του για τη Φενέρ.

Ο Τούρκος εξτρέμ, λοιπόν, δεν θα βρεθεί στον δρόμο του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, αφού σύμφωνα και με όσα αναφέρονται στην Equipe, η Μαρσέιγ, επόμενη αντίπαλος του «τριφυλλιού», εφόσον δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις με τη Ντνίπρο, τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τη Φενέρ. Ο Ουντέρ θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027, ενώ η πρώην ομάδα του η Ρόμα θα λάβει το 20% από τα 9 εκατ. ευρώ, που συμφωνήθηκαν ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Φενέρ.

Οι Τούρκοι, αντίθετα, υποστηρίζουν ότι απομένει μία λεπτομέρεια για να ταξιδέψει ο Ουντέρ στη Πόλη. Οι Γάλλοι ζήτησαν μπροστά το μεγαλύτερο μέρος των 9 εκατ. ευρώ, κάτι που δεν αποδέχθηκε η Φενέρ. Όλα δείχνουν, πάντως, ότι πολύ δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή και ο Ουντέρ δεν θα είναι αντιμέτωπος του Παναθηναϊκού. Μετά την απόκτηση του Ισμαϊλα Σαρ, άλλωστε, δεν έχει χόρο στη Μαρσέιγ.

Να θυμίσουμε ότι για τις μεταγραφικές εξελίξεις στη Μαρσέιγ μίλησε ο νέος της τεχνικός, ο Μαρθελίνο. Ο Ισπανός δήλωσε ικανοποιημένος από την έως τώρα ενίσχυση, αλλά περιμένει ακόμα αρκετές μεταγραφές. Ο Παγέτ και ο Σάντσες αποχώρησαν, ο Ουντέρ ετοιμάζεται, ενώ αποκτήθηκαν οι Λοντί, Ομπαμεγιάνγκ, Σαρ, Κοντόγκμπια.

«Έχουμε τέσσερις νεοαποκτηθέντες για τους οποίους συμφωνώ απόλυτα», είπε ο Ισπανός τεχνικός στα γαλλικά ΜΜΕ και συμπκήρωσε: «Όλοι θα ήθελαν να αγοράσουν παίκτες 80 ή 100 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά το οικονομικό πλαίσιο της ΟΜ δεν το επιτρέπει» συμπλήρωσε.

Ανάμεσα στα προφίλ που παρακολουθεί η διοίκηση της Μαρσέιγ εδώ κι αρκετό καιρό είναι το όνομα του Σενεγαλέζου Ιλιμάν Εντιαγέ, την ώρα που ο διεθνής Ισπανός τερματοφύλακας Ρούμπεν Μπλάνκο θα αφήσει τη Θέλτα για να δεσμευτεί οριστικά στη Μαρσέιγ, στην οποία έπαιξε δανεικός την περασμένη σεζόν.

Μέτρια εικόνα, αλλά φιλική νίκη για τη Μαρσέιγ - Ντεμπούτο για Σαρ, Ομπαμεγιάνγκ πριν την πρώτη κόντρα με τον Παναθηναϊκό (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

16:10 - 27.07.2023

Μέτρια εικόνα, αλλά φιλική νίκη για τη Μαρσέιγ - Ντεμπούτο για Σαρ, Ομπαμεγιάνγκ πριν την πρώτη κόντρα με τον Παναθηναϊκό (vid)

Η Μαρσέιγ επικράτησε 1-0 της Βααλβάικ σε φιλικό προετοιμασίας στη Γερμανία. Ο Γκουεγέ το γκολ για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού, η οποία την ερχόμενη Τετάρτη παίζει με τη Λεβερκούζεν.

Ο 23χρονος Εντιαγέ, ο οποίος είναι εξτρέμ απασχολεί σοβαρά την αντίπαλο του Παναθηναϊκού, αλλά δεν είναι εύκολη η απόκτησή του από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στην οποία την περασμένη σεζόν είχε 15 γκολ και 12 ασίστ σε 52 ματς!