Τζούρισιτς: «Τελειώνουμε με τη Ντνίπρο και μετά η Μαρσέιγ»
i

© Intime

Τζούρισιτς: «Τελειώνουμε με τη Ντνίπρο και μετά η Μαρσέιγ»

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:12 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 26.07.2023

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς εξέφρασε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στη γεμάτη Λεωφόρο, όμως τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει κερδίσει ακόμα την πρόκριση.

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς ήταν από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Ντνίπρο. Όμως, ο Σέρβος επιτελικός μέσος επέλεξε να μην θριαμβολογήσει και να επισημάνει ότι εκκρεμεί η ρεβάνς για να εξασφαλιστεί η πρόκριση. Ο Τζούρισιτς εξέφρασε και την ανυπομονησία να αγωνιστεί στη γεμάτη Λεωφόρο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζούρισιτς:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας, με δεδομένο ότι ήταν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν και είναι δύσκολο να υπάρχει μεγάλη διάρκεια υψηλής απόδοσης».

Για τη ρεβάνς της Αθήνας: «Ήταν πολύ σημαντικό που νικήσαμε και αποκτήσαμε προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί στη ρεβάνς της Αθήνας γιατί στην Ευρώπη δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες».

Για τη Ντνίπρο: «Η Ντνίπρο διαθέτει μαχητικό πνεύμα και καλή οργάνωση, παίζουν σκληρά και δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια ούτε επηρεάζονται από το πώς κυλάει το ματς, οπότε θα χρειαστεί να έχουμε τη σωστή νοοτροπία για να τελειώσουμε τη δουλειά και μετά να ασχοληθούμε με τη Μαρσέιγ. Προς το παρόν στο μυαλό μας είναι μόνο η ρεβάνς της Λεωφόρου . Τίποτα άλλο».

Για το γκολ και την απόδοση του: «Σε προσωπικό επίπεδο αισθάνομαι καλά και ανυπομονώ για το πρώτο μου επίσημο ματς στη Λεωφόρο. Ξέρω ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και περιμένω με ανυπομονησία να βιώσω την ατμόσφαιρα των οπαδών του Παναθηναϊκού. Θα είναι κάτι σπέσιαλ, δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό!

Για τους οπαδούς: «Στο Κόσιτσε ήταν φανταστικοί. Ηταν στο πλευρό μας σε όλο το ματς. Δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και μας έκαναν να αισθανόμαστε λες και παίζουμε στην έδρα μας.

Για τον πανηγυρισμό του: «Στο γκολ που πέτυχα πήγα προς το μέρος τους γιατί αυτή ήταν η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου μόλις είδα την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Ηταν ένα σημαντικό γκολ, σε κρίσιμο σημείο του ματς και το συναίσθημα ήταν υπέροχο!

Για την πορεία της ομάδας: «Είμαι αρκετά αισιόδοξος για την ομάδα που έχουμε. Παίξαμε καλά και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ακόμη δεν έχουμε βρει αγωνιστικό ρυθμό, είναι πολύ νωρίς στη σεζόν, αλλά μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα στο χορτάρι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και με σωστή νοοτροπία για να πετύχουμε τους στόχους μας».