Παναθηναϊκός: Ιωαννίδης και Βαγιαννίδης πήραν το μήνυμα
i

Φώτης Ιωαννίδης / © Intime

Παναθηναϊκός: Ιωαννίδης και Βαγιαννίδης πήραν το μήνυμα

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν στο πρόγραμμα να «δέσουν» τον Ιωαννίδη και τον Βαγιαννίδη για άλλη μία τριετία.

Η προφορική συμφωνία της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Αϊτόρ για την ανανέωση του συμβολαίου του, αναμένεται να κλείσει μία πολύ σημαντική εκκρεμότητα. Φυσικά, με τον κόσμο να περιμένει την άφιξη του Καταλανού στην Αθήνα και τις επίσημες ανακοινώσεις.

Η δουλειά των ιθυνόντων του Τριφυλλιού δεν τελειώνει με τον Αϊτόρ. Ο επόμενος στη σειρά είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, αν και παράλληλα με τον αρχηγό έχουν σταλεί μηνύματα προς άλλους… Οι οποίοι δεν μένουν ελεύθεροι τον Ιούνιο, αλλά η ΠΑΕ θέλει να τους «δέσει» για περισσότερα χρόνια και να ανταμείψει την πρόοδο τους.

Οι παράγοντες του Παναθηναϊκού έχουν προσεγγίσει τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Γιώργο Βαγιαννίδη και έχουν επικοινωνήσει την πρόθεση τους περί επιβράβευσης. Με ένα νέο συμβόλαιο με βελτιωμένους οικονομικούς όρους για τους ποδοσφαιριστές.

Ακόμα τα ζητήματα των δύο Ελλήνων δεν έχουν τεθεί επί τάπητος, ούτε έχουν τεθεί χρονοδιαγράμματα. Ωστόσο, ο Ιωαννίδης και ο Βαγιαννίδης είναι ενήμεροι για τους σκοπούς της διοίκησης του Παναθηναϊκού.

Αμφότεροι είναι ικανοποιημένοι, αφού αναγνωρίζεται η σημασία που έχουν για την ομάδα. Γιατί είναι σημαντικό με την αύξηση του μπάτζετ, να αμείβονται όλοι και όχι μόνο οι νέοι που έρχονται με μεταγραφή.

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς και το παράδειγμα «Βαγιαννίδης» για τους μικρούς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:03 - 29.01.2023

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς και το παράδειγμα «Βαγιαννίδης» για τους μικρούς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν συνηθίζει να χρησιμοποιεί νεαρούς σε ηλικία παίκτες, αλλά στην πράξη αποδεικνύει πως το μοναδικό κριτήριο του σχετίζεται με το ταλέντο και την αξία ενός μικρού.

O Φώτης Ιωαννίδης έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024, ενώ ο Γιώργος Βαγιαννίδης μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Με την πρώτη επαφή να κάνει λόγο για επέκταση της συνεργασίας με τους δύο νεαρούς άσους μέχρι τις 30/6/2026.