Παναθηναϊκός: «Καθαρός» ο Τρουιγιέ από τις ενοχλήσεις

Αλέξις Τρουιγιέ / Intime

i

Αλέξις Τρουιγιέ / Intime

Παναθηναϊκός: «Καθαρός» ο Τρουιγιέ από τις ενοχλήσεις

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:12 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 24.06.2023

Ο συναγερμός που σήμανε στον Παναθηναϊκό με το πρόβλημα του Αλέξις Τρουγιέ τελικά δεν είχε βάση ανησυχίας.

Ανακούφιση επικρατεί στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Αλέξις Τρουιγιέ. Ο Γάλλος μέσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο αριστερό γόνατο, επειδή ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Πέμπτης (22/6).

Η ανησυχία ήταν μεγάλη στο Τριφύλλι, γιατί είναι το σημείο που ο Τρουιγιέ είχε υποστεί ρήξη χιαστού και ρήξη έσω μηνίσκου τον περασμένο Οκτώβριο. Άρα, σήμανε συναγερμός για ενδεχόμενη υποτροπή στον 32χρονο χαφ.

Ευτυχώς, πρωτίστως για τον ποδοσφαιριστή, δεν διαπιστώθηκε κάποια ζημιά. Οι ενοχλήσεις αποδίδονται στην κόπωση από την υπερπροσπάθεια του Τρουιγιέ να πραγματοποιήσει μία καλή προετοιμασία και να πείσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς πως αξίζει ευκαιρίες.

Ο Τρουιγιέ αντιλαμβάνεται πως ο Παναθηναϊκός θα δαπανήσει χρήματα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και πως ο ίδιος δεν συμπεριλαμβάνεται στον βασικό σχεδιασμό του Σέρβου προπονητή. Συνεπώς, θέλει να ανακτήσει τη φόρμα του το συντομότερο, για να εξαντλήσει τα περιθώρια και να κερδίσει θέση στο ροτέισον του Γιοβάνοβιτς. Μία αποστολή που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη με τις παρούσες συνθήκες.

Σε ότι αφορά τις ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Τρουιγιέ θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης για μερικές μέρες, το οποίο άρχισε από την Παρασκευή. Ούτως ώστε να μην επιβαρύνει τη σωματική κατάσταση του και να μην ρισκάρει μία υποτροπή στο εγχειρισμένο σημείο.