Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Ρεν λύγισε τη Ναντ και βρέθηκε στο -3 από την κορυφή

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Ρεν λύγισε τη Ναντ και βρέθηκε στο -3 από την κορυφή

Sportal newsroom 00:00 - 02.10.2023

Η Ρεν, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, έπειτα από πέντε ισοπαλίες, λύγισε εντός με 3-1 την μαχητική Ναντ.

Η Ρεν πανηγύρισε νίκη στη Γαλλία.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League υποδέχθηκε για την έβδομη αγωνιστική της Ligue 1 τη Ναντ. Είχε πέντε σερί ισοπαλίες, ήταν αρκετά μακριά από τις πρώτες θέσεις και τελικά πήρε μία δραματική νίκη με 3-1 επί των «καναρινιών».

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπουριγκό. Η Ναντ, όμως, ισοφάρισε στο 45’ με τον Τσιριβέγια κι έπειτα από ασίστ του Μολέτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεν πίεσε για το γκολ και στο 74’ έκανε το 2-1 με τον Ντουέ κι έπειτα από εξέταση της φάσης στοVAR, αφού αρχικά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 77’ η Ναντ έμεινε με δέκα παίκτες, αφού ο Μοχάμεντ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Ασινιόν κι έντονες διαμαρτυρίες στον διαιτητή. Η Ναντ, έχασε στο 92’ ευκαιρία με τον Σισοκό και τελικά ο νικητής κρίθηκε οριστικά στο 97’. Ο Ντουέ κέρδισε πέναλτι από τον Καστελέτο και στο Καλιμουεντό ευστόχησε για το τελικό 3-1.

Απέναντι στη Ναντ, η Ρεν συμπλήρωσε 11 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα (8-3-0) και μάλιστα είχε έξι σερί νίκες. Μ' αυτό το τρίποντο πλέον η Ρεν βρίσκεται στο -3 από την κορυφή. 

Ο Παναθηναϊκός απευθύνθηκε στην UEFA για τη Λεωφόρο: Φουλ για «Απόστολος Νικολαΐδης» το ματς με τη Ρεν
EUROPA LEAGUE

23:57 - 01.10.2023

Ο Παναθηναϊκός απευθύνθηκε στην UEFA για τη Λεωφόρο: Φουλ για «Απόστολος Νικολαΐδης» το ματς με τη Ρεν

Ο Παναθηναϊκός συνομίλησε με τη UEFA για το γηπεδικό πρόβλημα, όπως αποκάλυψε ο Μπάμπης Τσιμπίδας στο Sportal Sunday live, ζητώντας από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία να του επιτρέψει να αγωνιστεί στη Λεωφόρο, μετά το ζήτημα στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός της Ρεν Μπρούνο Ζενεσιό παρέταξε τους εξής παίκτες: Μανταντά, Ασινιόν, Ομάρι, Τεάτ, Τρουφέ, Μπουριγκό (81’ Σανταμαρία), Μάτιτς, Μπλα (91’ Ντουέ), Ρίντερ (71’ Ντου), Γκουϊρί (80’ Σαλάχ), Γιλντιρίμ (91’ Καλιμουεντό).