Στη Λεωφόρο ο Γιάννης Αλαφούζος (gallery)
i

© Intime

Στη Λεωφόρο ο Γιάννης Αλαφούζος (gallery)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:03 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:16 - 09.08.2023

Το ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μαρσέιγ θα παρακολουθήσει ο Γιάννης Αλαφούζος, με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας να βρίσκεται στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μαρσέιγ με φόντο τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League,  θέλοντας να κάνει την υπέρβαση κόντρα στην ομάδα της Ligue 1. Στο γήπεδο δεν... πέφτει καρφίτσα, αφού οι φίλοι των «πράσινων» δεν άφησαν ούτε μία θέση κενή.

Ανάμεσα τους βρισκόταν και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας βρέθηκε στη Λεωφόρο, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με τον γαλλικό σύλλογο.

To Sportal στη Λεωφόρο: Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει το όνειρο σε μία μουδιασμένη ατμόσφαιρα

Ο Παναθηναϊκός δίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στις 21.00 την ισχυρή Μαρσέιγ, η οποία έχει πλέον διαφορετική φιλοσοφία με τον Μαρθελίνο στον πάγκο, ενώ ενισχύθηκε σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο με τους Ομπαμεγιάνγκ, Σαρ, Εντιαγέ, Κοντόγκμπια.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του δεν αρκείται στους ομίλους του Europa League, αλλά θέλει να συνεχίσει να διεκδικεί το όνειρο των ομίλων του Champions League.

Ο Σέρβος προπονητής επισήμανε ότι καλό αποτέλεσμα θα είναι η νίκη, διότι ακόμα και με την ισοπαλία η κατάσταση στη Μασσαλία θα είναι δύσκολη.

Παναθηναϊκός - Mαρσέιγ: Χωρίς προβλήματα έφτασαν στη Λεωφόρο οι δύο ομάδες (gallery)
CHAMPIONS LEAGUE

20:12 - 09.08.2023

Παναθηναϊκός - Mαρσέιγ: Χωρίς προβλήματα έφτασαν στη Λεωφόρο οι δύο ομάδες (gallery)

Παρά τον φόβο και την ανησυχία που επικρατούσε για την ασφάλεια περιμετρικά του γηπέδου κατά την άφιξη των δύο αποστολών, τόσο αυτή του Παναθηναϊκού, όσο και εκείνη της Μαρσείγ, έφτασαν χωρίς προβλήματα.

Σε κάθε περίπτωση, οι «πράσινοι» πιστεύουν στην πρόκριση και καλούνται να βγάλουν ποιότητα και να είναι ανταγωνιστικοί κόντρα στη Μαρσέιγ.

Όσον αφορά την ατμόσφαιρα, η αλήθεια είναι ότι με όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια με τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, επικρατεί ένα μούδιασμα. Το κλίμα με τη Ντνίπρο ήταν πανηγυρικό, κάτι που δεν ισχύει απόψε στον μέγιστο βαθμό. Κι αυτό δείχνει πόσο νιώθουν οι πραγματικά υγιείς φίλαθλοι.