Παλάσιος: «Κουράγιο στην οικογένεια του οπαδού της ΑΕΚ» – Πίστη για πρόκριση επί της Μαρσέιγ

Παλάσιος: «Κουράγιο στην οικογένεια του οπαδού της ΑΕΚ» – Πίστη για πρόκριση επί της Μαρσέιγ

Γιώργος Σακελλαρίου 18:10 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:11 - 08.08.2023

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος μίλησε για τον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, αλλά και για το ματς με τη Μαρσέιγ.

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ.

Ο Αργεντινός εξτρέμ κλήθηκε επίσης να σχολιάσει τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ, ενώ για την αυριανή αναμέτρηση τόνισε ότι το «τριφύλλι» πιστεύει στην πρόκριση. Αναλυτικά όσα είπε ο Παλάσιος:

Για το πόσο πολύ πιστεύουν στην πρόκριση και πόσο έτοιμοι είναι οι παίκτες να τη διεκδικήσουν:

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς για μας. Η Μαρσέιγ είναι μία μεγάλη ομάδα. Έχουμε δει βίντεο της Μαρσέιγ, θα κοιτάξουμε να κάνουμε ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής και θα δουλέψουμε για τη νίκη».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει στο Γιουρόπα κι αν θα νιώθουν πιο άνετα για να πάρουν μία μεγάλη πρόκριση:

«Νομίζουμε ότι έχουμε μία ικανή ομάδα που μπορεί να παίξει με οποιονδήποτε. Θα κυνηγήσουμε την πρόκριση στο Champions League. Θέλουμε να παίξουμε καλά για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση»

Για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον Μιχάλη που έχασε τη ζωή του:

«Είναι θλιβερό κι απογοητευτικό αυτό που έγινε. Δυστυχώς δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα, συμβαίνει παντού. Κουράγιο στην οικογένεια του θύματος και στην ΑΕΚ. Να ευχηθώ να μην ξανασυμβούν αυτά τα πράγματα».

Για τι γνωρίζει για τη Μαρσέιγ και τους παίκτες που πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός:

«Είδαμε διάφορα βίντεο από τη Μαρσέιγ, γνωρίζω πολλά ονόματα. Είναι καλή ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνούν ότι θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό. Να ξέρουν ότι θα κάνουμε τα πράγματα δύσκολα γι’ αυτούς και θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το τι περιμένει από τον κόσμο: «Οι οπαδοί μας ποτέ δεν μας άφησαν. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για μας. Μας βοηθούν να βγάλουμε το 100% και θα κοιτάξουμε να δώσουμε μεγάλη χαρά».

Γιοβάνοβιτς: «Θέλουμε να είμαστε στο Χόλιγουντ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου» - Το μήνυμα για τον αδικοχαμένο Μιχάλη
CHAMPIONS LEAGUE

17:33 - 08.08.2023

Γιοβάνοβιτς: «Θέλουμε να είμαστε στο Χόλιγουντ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου» - Το μήνυμα για τον αδικοχαμένο Μιχάλη

Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε στο όνειρο της ομάδας του και στις πιθανότητες πρόκρισης με τη Μαρσέιγ, αλλά και στον θάνατο του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε για τον θάνατο του Μιχάλη:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη, ενός παιδιού που κατέληξε στα επεισόδια. Έπρεπε να είναι δύο μέρες όμορφες στην Αθήνα με τις ομάδες να παλεύουν για την πρόκριση στην κορυφαία διοργάνωση και δυστυχώς σημαδεύτηκαν από τον θάνατο ενός παιδιού. Δύσκολες ώρες για όλους, δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές συνθήκες».