Με πολλές αλλαγές η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ - Στον πάγκο ο Μαντσίνι (pic)
i

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς / © Intime

Με πολλές αλλαγές η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ - Στον πάγκο ο Μαντσίνι (pic)

Sportal newsroom 18:40 - 26.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:06 - 26.01.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε μια ενδεκάδα με πολλά νέα πρόσωπα για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Στον πάγκο για τους «πράσινους» ο Ντάνιελ Μαντσίνι, που ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης (26/1).

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται απόψε (26/1, 19:30) στη Λεωφόρο για τον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου, με τους «πράσινους» να θέλουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 του πρώτου παιχνιδιού.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα έγινε γνωστή η ενδεκάδα του «τριφυλλιού», με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προχωράει σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς του πρωταθλήματος.

Συγκεριμένα, ο Λοντίγκιν θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Βαγιαννίδη, Κουρμπέλη, Σάρλια και Πούχατς να αποτελούν την τετράδα της άμυνας.Ρούμπεν, Τσόκαϊ και Τσέριν στην τριάδα του άξονα, με τους Παλάσιος, Μπερνάρ στις πτέρυγες, ενώ ο Σπόραρ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σάρλια, Κουρμπέλης, Πούχατς, Τσέριν, Ρούμπεν, Τσόκαϊ, Παλάσιος, Σπόραρ, Μπερνάρ.

Το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού», ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ενδέχεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του ερχόμενος από τον πάγκο.