Μέσα ο Πούγγουρας, έξω ο Βέρμπιτς
i

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς/ ©Intime

Μέσα ο Πούγγουρας, έξω ο Βέρμπιτς

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:25 - 28.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 28.01.2023

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού το Σάββατο το πρωί επέστρεψε κανονικά ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης το βράδυ της Δευτέρας (30/1). Μετά το ρεπό της Παρασκευής οι «πράσινοι» επέστρεψαν το πρωί του Σαββάτου (28/1) στις προπονήσεις. 

Όσοι βρέθηκαν στη βασική ενδεκάδα του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (26/1), ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. 

Στο πρόγραμμα με την ομάδα επέστρεψε ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, θεραπεία λόγω ενόχλησης στο γαστροκνήμιο ακολούθησε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και με ατομικό συνέχισε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον. Η συμμετοχή του Σλοβένου εξτρέμ στο ματς με τους Αρκάδες θα κριθεί την τελευταία στιγμή. 

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης για την 20η αγωνιστική της Super League είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αφενός θέλει να βρει τη χαμένη ψυχολογία της, μετά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, αφετέρου θέλει να διατηρήσει τη διαφορά από την ΑΕΚ, η οποία σε περίπτωση που επικρατήσει του Άρη την Κυριακή στην «ΟΠΑΠ Αρένα» θα βρεθεί για πρώτη φορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έστω και μερικές ώρες.