Παναθηναϊκός: Μόνο δύο απουσίες στην αποστολή για Βόλο
i

Τσόκαϊ, Πούχατς / Intime

Παναθηναϊκός: Μόνο δύο απουσίες στην αποστολή για Βόλο

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:56 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 01.04.2023

Ο τιμωρημένος Τσόκαϊ και ο άρρωστος Πούχατς είναι οι δύο παίκτες που δεν υπολογίζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο.

Η σαββατιάτικη προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνοδεύτηκε από την επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου. Ωστόσο, για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς προτεραιότητα έχει το αγωνιστικό σκέλος.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού ανακοίνωσε την αποστολή για την κυριακάτικη (2/4, 18:00) αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλο στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο Σέρβος έχει δύο απουσίες, αλλά δεν πρόκειται για βασικούς.

Συγκεκριμένα, ο Ενίς Τσόκαϊ θα εκτίσει την ποινή του από την αποβολή στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, ενώ ο Τιμοτέους Πούχατς νοσεί με ίωση και μένει κλινήρης.

Μάγκνουσον, Ιωαννίδης, Τσόκαϊ και Πούχατς: Ο Παναθηναϊκός (ξανα)βάζει τους παίκτες του στο κάδρο των εθνικών ομάδων
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:55 - 22.03.2023

Μάγκνουσον, Ιωαννίδης, Τσόκαϊ και Πούχατς: Ο Παναθηναϊκός (ξανα)βάζει τους παίκτες του στο κάδρο των εθνικών ομάδων

Η περίπτωση του Πούχατς απέδειξε πως ο Παναθηναϊκός προσφέρει ξανά στους ποδοσφαιριστές του τη δυνατότητα να ανακτήσουν το στάτους του διεθνούς με τις πατρίδες τους!

Αμφότεροι αναμένεται να επανέλθουν για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Την αποστολή του Γιοβάνοβιτς επανδρώνουν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Στα της προπόνησης, οι «πράσινοι»ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Πούχατς.