Το «έκαψαν» στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ οι παίκτες της Μπράγκα μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού (vid)

Μπράγκα

i

PrtScr

Το «έκαψαν» στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ οι παίκτες της Μπράγκα μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού (vid)

Κώστας Τόπας 09:51 - 30.08.2023

Οι ποδοσφαιριστές της Μπράγκα πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκρισή τους επί του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος της αναμέτρησης, στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Το όνειρο του «σεντονιού» έσβησε άδοξα για τον Παναθηναϊκό. Σε ένα ματς που είχε τις προϋποθέσεις να νικήσει, να ανατρέψει το 2-1 της Πορτογαλίας, πλήρωσε αποκλειστικά και μόνο την αδυναμία του να ολοκληρώσει τις φάσεις του, να πάρει ένα γκολ σε μία από τις πολλές επιθέσεις του. Η Μπράγκα με τον Μπρούμα στο 83’ να σκοράρει «σφράγισε» την πρόκριση για τους Πορτογάλους.

Με αυτόν τον τρόπο, η Μπράγκα θα βρίσκεται για 3η φορά στη φάση των ομίλων του Champions League, 11 χρόνια μετά την τελευταία της παρουσία. Η πρώτη ήταν το 2010/11, η δεύτερη το 2012/23 και η τρίτη τη φετινή σεζόν. Με την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Champions League, η Μπράγκα εξασφάλισε ήδη 15,6 εκατ. ευρώ. Στο ποσό αυτό προστίθενται 13,6 εκατομμύρια ευρώ αναφορικά με την κατάταξη των ομάδων.

Οπως είναι λογικό, μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές της Μπράγκα πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση που κατάφεραν να πάρουν στο ΟΑΚΑ. Χοροί, τραγούδια και χαμόγελα από τους Πορτογάλους στα αποδυτήρια.