Παναθηναϊκός: «Ο Γερεμέγιεφ δεν προπονήθηκε με τη Χάκεν, ταξιδεύει για Αθήνα»
i

Αλεξάντερ Γιερεμέγιεφ / Annelie Cracchiolo/DeFodi Images via Getty Images

Παναθηναϊκός: «Ο Γερεμέγιεφ δεν προπονήθηκε με τη Χάκεν, ταξιδεύει για Αθήνα»

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:19 - 19.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:07 - 19.01.2023

Σουηδός δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι ο Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση της Χάκεν, επειδή έρχεται στην Ελλάδα.

Οριστικές φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στη μεταγραφή του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ στον Παναθηναϊκό. Διότι ο Σουηδός στράικερ έρχεται στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο δημοσιογράφος Ρόμπερτ Λολ της ιστοσελίδας «gp.se», γράφει στο ρεπορτάζ του πως ο Γερεμέγιεφ δεν προπονήθηκε σήμερα (19/1) με τη Χάκεν, με την απουσία του να σχετίζεται με το ταξίδι του στην Ελλάδα για την ένταξη του στον Παναθηναϊκό.

Ο ρεπόρτερ προσθέτει ότι ο Γερεμέγιεφ δεν υπολογίζεται για το αυριανό (20/1) φιλικό της Χάκεν με τη Νόρμπι. Με τον ποδοσφαιριστή να έχει ενημερώσει την τεχνική ηγεσία της πρωταθλήτριας Σουηδίας ότι θα αποχωρήσει.

Ο αθλητικός διευθυντής της Χάκεν, Μάρτιν Έρικσον, ρωτήθηκε σήμερα για την επικείμενη πώληση του Γερεμέγιεφ και απάντησε πως «δεν θα σχολιάσω». Ωστόσο, οι Σουηδοί παράγοντες δεν μπορούν να αντιδράσουν, αφού στο συμβόλαιο του 30χρονου στράικερ προβλέπεται buy out 300.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός κατέβαλλε τα χρήματα στη σουηδική ομάδα και συμφώνησε με τον Γερεμέγιεφ, οπότε ο παίκτης λείπει καθ’ όλα νόμιμα από τις δραστηριότητες της Χάκεν. Με τον Λολ να εκτιμά πως ανακοινώσεις αναμένονται ακόμα και σήμερα.

Βέβαια, όπως γνωστοποιήθηκε από την ιστοσελίδα «Aftonbladet» που αποκάλυψε τη μεταγραφή και πλέον επιβεβαιώνεται από ελληνικές «πηγές», ο Γερεμέγιεφ θα συνεχίσει δανεικός στον Λεβαδειακό μέχρι τον Ιούνιο και έπειτα θα ενσωματωθεί υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.