«Στον Παναθηναϊκό ο πρώτος σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος»
i

Αλεξάντερ Γιερεμέγιεφ / Annelie Cracchiolo/DeFodi Images via Getty Images

«Στον Παναθηναϊκό ο πρώτος σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος»

Sportal newsroom 16:32 - 18.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 18.01.2023

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλεξάντερ Γιερεμέγιεφ, αφού σουηδικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο παίκτης θα βρίσκεται στην Ελλάδα εντός ολίγων 24ωρων.

Θέμα ωρών αποτελεί η συνεργασία μεταξύ Παναθηναϊκού και Αλεξάντερ Γιερεμέγιεφ, με τα ΜΜΕ της Σουηδίας να υποστηρίζουν πως ο παίκτης αναμένεται εντός ολίγων 24ωρων στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει στους «πράσινους».

Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Sportbladet», ο κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος της σκανδιναβικής χώρας τα έχει βρει σε όλα με το «τριφύλλι» και το μόνο που μένει είναι να περάσει ιατρικές εξετάσεις, ούτως ώστε να ενταχθεί στο ρόστερ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Τις φήμες ήρθε να ενισχύσει και ο πρόεδρος της Χέκεν, στην οποία αγωνίζεται ο 29χρονος, λέγοντας πως: «Υπάρχει προσφορά από τον Παναθηναϊκό». Ωστόσο, ο ίδιος τόνισε πως ακόμα δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικό, παρόλα αυτά οι πηγές του Μέσου υποστηρίζουν ότι η μεταγραφή είναι θέμα χρόνου.

O Aλεξάντερ Γιερεμέγεφ αποτέλεσε τον κορυφαίο σκόρερ της περασμένης σεζόν, όσον αφορά το Allsevskan, σκοράροντας 22 τέρματα με την ομάδα του. Για την ιστορία, στο ίδιο πρωτάθλημα αγωνίζεται και ο Μάρκους Μπέργκ, ο οποίος τερμάτισες τρίτος στη σχετική λίστα.

Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει στη διάθεση δύο σέντερ φορ που χρησιμοποιεί ως βασικούς και αν τα δημοσιεύματα από το ΜΜΕ ευσταθούν, τότε ο Γιερεμέγιεφ θα γίνει ο τρίτος κεντρικός επιθετικός της ομάδας. Επομένως, παραμένει άγνωστο αν οι «πράσινοι» θα αποδεσμεύσουν κάποιον από τους Σπόραρ και Ιωαννίδη - πράγμα δύσκολο - ή αν ο Σουηδός έρχεται να ενισχύσει περεταίρω την ομάδα.