Παναθηναϊκός: Το «παράθυρο» του Μπερνάρ για τον επαναπατρισμό
i

Μπερνάρ / Intime

Παναθηναϊκός: Το «παράθυρο» του Μπερνάρ για τον επαναπατρισμό

Στη Βραζιλία ασχολούνται με την προοπτική της επιστροφής του Μπερνάρ στην Ατλέτικο Μινέιρο, όμως δεν συντρέχει καμία προϋπόθεση για κάτι τέτοιο...

Τη συζήτηση για τον επαναπατρισμό του Μπερνάρ Ντουάρτε στη Βραζιλία, άρχισε η ιστοσελίδα «Central do Galo», με αφορμή ένα tweet που περιέχει δήλωση του μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού στην «Jornal Observador».

«Όταν δήλωσα στο κανάλι της Ατλέτικο Μινέιρο ότι θέλω να γυρίσω, το εννοώ πραγματικά και θα γυρίσω. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου με άλλη φανέλα στη Βραζιλία, εκτός από της Ατλέτικο Μινέιρο» σχολιάζει ο Μπερνάρ.

Το δημοσίευμα τονίζει πως ο 30χρονος άσος επέστρεψε τον προηγούμενο Αύγουστου στην Ευρώπη, αποδεχόμενος την πρόταση του Παναθηναϊκού. Η Ατλέτικο Μινέιρο και η Κορίνθιανς φέρονται να τον είχαν προσεγγίσει, αλλά αδυνατούσαν να ανταγωνιστούν το οικονομικό σκέλος της προσφοράς του Τριφυλλιού.

Η αναφορά συνεχίζεται με την επισήμανση ότι ο Μπερνάρ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και έχει αρχίσει να αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες του.

Ωστόσο, ο συντάκτης θεωρεί πως το καλοκαίρι, ο Μπερνάρ θα σκεφτεί σοβαρά να επαναπατριστεί. Βέβαια, δεν διευκρινίζεται το πως. Αντίθετα, τονίζεται πως η Ατλέτικο Μινέιρο δεν έχει στείλει κάποιο σήμα στην πλευρά του παίκτη.

Ανεξάρτητα με τις εκτιμήσεις του συντάκτη του ρεπορτάζ, ο Μπερνάρ έχει κομβική σημασία στο σχέδιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Δεν υπάρχει η παραμικρή πρόθεση από τη διοίκηση των «πράσινων» να αφήσει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να φύγει, πόσο μάλλον χωρίς αντίτιμο...

Προφανώς, ο Μπερνάρ είναι συναισθηματικά δεδομένος με την Ατλέτικο Μινέιρο. Εκεί ανδρώθηκε, εκεί πέρασε όμορφα χρόνια και θα γυρίσει πριν την απόσυρση του. Ωστόσο, για την ώρα, το μέλλον του Μπερνάρ είναι στην Αθήνα...

Tags: