Παναθηναϊκός: Το νέο πρόσωπο στην Τούμπα και ποιος έμεινε Αθήνα
i

Τσέριν, Μπερνάρ / Intime

Παναθηναϊκός: Το νέο πρόσωπο στην Τούμπα και ποιος έμεινε Αθήνα

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:20 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 17.01.2023

Ο Άνταμ Τσέριν ενσωματώθηκε με την αποστολή του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ κρίθηκε ανέτοιμος από τον Γιοβάνοβιτς.

Με νέο πρόσωπο τον Άνταμ Τσέριν, πραγματοποιήθηκε η σημερινή (17/1) προπόνηση του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη. Ο Σλοβένος μέσος ταξίδεψε από την Αθήνα και τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον πρώτο προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αφού δεν είχε παίξει στους Ζωσιμάδες λόγω τιμωρίας. 

Αντίθετα, στην πρωτεύουσα έμεινε ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ. Ο Ούγγρος χαφ κρίθηκε ανέτοιμος για να βοηθήσει τόσο νωρίς και συνεχίζει τις προπονήσεις στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο Γιοβάνοβιτς θα αποφασίσει εάν θα συμπεριλάβει τον Κλάινχαϊσλερ στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία, με την ένταση να μην ανεβαίνει πάρα πολύ. Διότι μεσολαβούν μόλις τρεις μέρες ανάμεσα στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, εν συνεχεία όσοι έπαιξαν βασικοί στα Ιωάννινα έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο.

Επιπροσθέτως, ο Γιοβάνοβιτς προετοιμάζει τον Γιούρι Λοντίγκιν για την ενδεκάδα, αφού ο ομογενής γκολκίπερ παίζει βασικός στο Κύπελλο. Με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να μένει στον πάγκο και να επανέρχεται την Κυριακή στη Super League. 

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής, Κυριόπουλος, Συμεωνίδης, Κρυπαράκος.