Παναθηναϊκός: Το «είμαι έτοιμος» του Κλάινχαϊσλερ στον Γιοβάνοβιτς
i

Ιβάν Γιοβάνοβιτς - Λάζλο Κλάινχαϊσλερ / © Intime

Παναθηναϊκός: Το «είμαι έτοιμος» του Κλάινχαϊσλερ στον Γιοβάνοβιτς

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:33 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:35 - 14.01.2023

Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ μίλησε με τον Γιοβάνοβιτς για το χρόνο της ένταξης του στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ έμεινε στην Αθήνα, αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός θεωρητικά θα μπορούσε να βοηθήσει ως αλλαγή, όμως ο Σέρβος αποφάσισε διαφορετικά.

Επειδή η αποστολή του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψει τη Δευτέρα από τα Ιωάννινα απ’ ευθείας στη Θεσσαλονίκη, για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και δεν θα επιστρέψει στην Αθήνα, ο Κλάινχαϊσλερ αναμένεται να μην βρεθεί στην Τούμπα.

Επομένως, ο Κλάινχαϊσλερ ετοιμάζεται για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, αλλά για το πρωτάθλημα, την προσεχή Κυριακή στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Εκτός και αν ο Ιβάν αποφασίσει να τον καλέσει εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής συζήτησε εκτενώς με τον Γιοβάνοβιτς για την αγωνιστική κατάσταση του. Το μήνυμα του Ούγγρου ήταν πως θέλει να προσφέρει άμεσα στην ομάδα και να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη για τη μεταγραφή του.

Εξυπακούεται πως ο Σέρβος ικανοποιείται με την όρεξη του παίκτη του, αλλά έχει τον δικό του τρόπο διαχείρισης του ρόστερ. Ο οποίος προβλέπει τη σταδιακή ενσωμάτωση ενός νέου προσώπου, για να έχει τον αναγκαίο χρόνο προσαρμογής και να εκπαιδευτεί στην ποδοσφαιρική φιλοσοφία.