Παναθηναϊκός: Το σίριαλ «Αντούνα» δεν έχει τελειώσει
i

Ούριελ Αντούνα / © Photo by Zhizhao Wu/Getty Images/Ideal Images

Παναθηναϊκός: Το σίριαλ «Αντούνα» δεν έχει τελειώσει

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:00 - 13.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 13.01.2023

Η επόμενη μέρα του Ούριελ Αντούνα είναι πάρα πολύ δύσκολη για την Κρουζ Αζούλ, αφού ο 25χρονος εξτρέμ είναι πολύ θυμωμένος για το «ναυάγιο» της μεταγραφής στον Παναθηναϊκό.

Φαινομενικά, για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση του Ούριελ Αντούνα έχει κλείσει. Στο Μεξικό, το σήριαλ με τον 25χρονο εξτρέμ καλά κρατεί… Με τις δυσκολίες να ταλανίζουν στην Κρουζ Αζούλ και την ανοιχτή ενόχληση που εξέφρασε ο παίκτης για το «ναυάγιο» στη μεταγραφή του.

Ο Αντούνα με μία ανάρτηση στο Instagram καταφέρθηκε εναντίον των παραγόντων της ομάδας, «οι οποίοι κατάστρεψαν τα όνειρα του». Ο Αντούνα δεν ονομάτισε, αλλά τα ευκόλως εννοούμενα τη μέρα της απόσυρσης του Παναθηναϊκού, παραλείπονται.

Το ζητούμενο της επόμενης μέρας είναι η διαχείριση ενός δυσαρεστημένου ποδοσφαιριστή. Με τον προπονητή, Ραούλ Γκουτιέρεζ να καλείται να πάρει αποφάσεις για τη χρησιμοποίηση του Αντούνα.

Πάντως, στην Κρουζ Αζούλ επίσης έχουν ενοχληθεί με τη στάση του Αντούνα. Θεωρούν πως ο Μεξικανός εξτρέμ οφείλει να σεβαστεί το συμβόλαιο του και να συμπεριφερθεί επαγγελματικά και όχι να… μουτρώνει.

Ο δημοσιογράφος Μιγκέλ Αρίζπε της ιστοσελίδας «Mediotempo» μετέφερε τα λεγόμενα στελέχους της Κρουζ Αζούλ για την αντίδραση του Αντούνα. «Συνέβη, πάει τελείωσε. Ο Αντούνα πιστεύει ότι όλοι προσπαθούν να τον πληγώσουν και δεν αντιλαμβάνεται ότι ο Παναθηναϊκός παράτησε την προσπάθεια για να τον αγοράσει» εξήγησε υπό καθεστώς ανωνυμίας ο εκπρόσωπος της ομάδας.

Πρακτικά, από την Κρουζ Αζούλ μεταθέτουν στον Παναθηναϊκό την ευθύνη για τη διακοπή των συζητήσεων. Θεωρώντας πως δεν πρόβαλλαν υψηλές απαιτήσεις για τη μεταγραφή του Ούριελ Αντούνα.

Ο Αντούνα δεν έπαιξε στην πρεμιέρα του μεξικανικού πρωταθλήματος στην Τιχουάνα. Το ερώτημα είναι τι θα συμβεί τη δεύτερη αγωνιστική, στην αναμέτρηση της Κρουζ Αζούλ με τη Μοντερέι. Πάντως, ο 25χρονος εξτρέμ ακόμα δεν έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Καταλήγοντας, στο Μεξικό επισημαίνουν πως η σχέση του Αντούνα με την Κρουζ Αζούλ ίσως ξαναφέρει στο προσκήνιο τον Παναθηναϊκό. Όχι να επανέρθουν οι «πράσινοι», αλλά με την πρωτοβουλία της προσέγγισης να ανήκει στους «σεμετέρος». Με μία κρούση κοντά στα «θέλω» του Τριφυλλιού.