Ο Αντούνα δεν έχει ξεπεράσει το... φλερτ με τον Παναθηναϊκό
i

Ούριελ Αντούνα / © Photo by Manuel Velasquez/Getty Images/Ideal Images

Ο Αντούνα δεν έχει ξεπεράσει το... φλερτ με τον Παναθηναϊκό

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:13 - 18.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:15 - 18.01.2023

Ο Ούριελ Αντούνα δεν απασχολεί τώρα τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού, αλλά εκείνος έδειξε ότι δεν ξεχνά την προοπτική να φορέσει τα πράσινα.

Φαινομενικά, το κεφάλαιο του Ούριελ Αντούνα έχει κλείσει για τον Παναθηναϊκό. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ διέκοψαν τις συζητήσεις με την Κρουζ Αζούλ για τον Μεξικανό εξτρέμ, αφού έκριναν υπερβολικό το αντίτιμο και δεν διέκριναν διάθεση συμβιβασμού.

Ωστόσο, ο Αντούνα δεν ξεχνά την Ελλάδα… Για τον οποίο ήταν η πύλη για την επιστροφή του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, στο οποίο θέλει να ξεχωρίσει και να διακριθεί. Εξ’ ου και τα μηνύματα που στέλνει σε κάθε ευκαιρία.

Ένας χρήστης του Instagram ανάρτησε σε story το γκολ που σκόραρε ο Αντούνα στο κυριακάτικο παιχνίδι της Κρουζ Αζούλ με τη Μοντερέι. Το οποίο συνόδευσε με τη λεζάντα «αυτό θα μπορούσε να το κάνει στην Ελλάδα». 

Ο Αντούνα είδε την ανάρτηση και την αναπαρήγαγε το story στον δικό του λογαριασμό στο Instagram. Αποδεικνύοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πόσο θα ήθελε να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. 

Πέραν από την ιδιοσυγκρασία του ποδοσφαιριστή, έχει άλλη σημασία αυτή η ενέργεια; Πρακτικά, καμία. Η διαπραγμάτευση δεν διακόπηκε εξαιτίας του Αντούνα, αλλά από τις υψηλές απαιτήσεις των παραγόντων της Κρουζ Αζούλ.

Πάντως, δημοσιογράφοι στο Μεξικό επιμένουν ότι η Κρουζ Αζούλ θα επιχειρήσει μία επαναπροσέγγιση με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή. Και θα προβάλλει πιο λογικές αξιώσεις. Με το ζητούμενο να παραμένει η αντίδραση των «πράσινων».

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι τα νούμερα που γράφτηκαν στον μεξικανικό Τύπο ήταν υπερβολικά. Ένθεν και εκείθεν. Ούτε ο Παναθηναϊκός πρόσφερε ποτέ πάνω από 6 εκατομμύρια δολάρια, ούτε η Κρουζ Αζούλ ζήτησε κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Τα πραγματικά ποσά ήταν μικρότερα, αλλά στις συζητήσεις διαπιστώθηκε σημαντική απόκλιση.