Παναθηναϊκός: Ο Κάτρης υπέγραψε το πρώτο συμβόλαιο

Γιώργος Κάτρης

i

www.pao.gr

Παναθηναϊκός: Ο Κάτρης υπέγραψε το πρώτο συμβόλαιο

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:33 - 19.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:43 - 19.07.2023

Μετά τον Έλτον Φικάι, ο Παναθηναϊκός έδωσε καθεστώς επαγγελματία και στον νεαρό κεντρικό αμυντικό Γιώργο Κάτρη. «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη» δήλωσε ο 17χρονος στόπερ.

Μπορεί ο Έλτον Φικάι να ξεχώρισε στην Αυστρία και να προσέλκυσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όμως αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία του Γιώργου Κάτρη. Ο 17χρονος στόπερ ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις και ικανοποίησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Η διοίκηση θέλησε να επιβραβεύσει τον Κάτρη για την πρόοδο του και του πρόσφερε το πρώτο συμβόλαιο του. Με τον νεαρό άσο να υπογράφει και να αποκτά πλέον το καθεστώς του επαγγελματία.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο Κάτρης θα δεσμεύεται μέχρι τον Ιούνιο του 2026, ενώ ο ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε τους «πράσινους» για την εμπιστοσύνη τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Γιώργο Κάτρη. Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Κάτρης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Οκτωβρίου 2005 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2021. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του κεντρικού αμυντικού και συμμετείχε στην εφετινή προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα και ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν και πιστεύουν σε εμένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην οικογένειά μου που με στηρίζει απ’ την αρχή. Εγώ απ’ την πλευρά μου θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο», δήλωσε ο Κάτρης μετά την υπογραφή του συμβολαίου.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον σύλλογο».