Σένκεφελντ: «Δεν παίξαμε καλά, δεν χρειάζονται υπερβολές»

Μπαρτ Σένκεφελντ

i

Intime

Σένκεφελντ: «Δεν παίξαμε καλά, δεν χρειάζονται υπερβολές»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός απέναντι στη Ράγιο Βαγεκάνο, αλλά η ήττα σε ένα φιλικό δεν σημαίνει κάτι εν όψει της Ντνίπρο.

Να αποτυπώσει την πραγματικότητα επιχείρησε ο Μπαρτ Σένκφελντ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ράγιο Βαγεκάνο, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν τις αναμετρήσεις με τη Ντνίπρο. Ο Ολλανδός στόπερ παραδέχτηκε ότι η απόδοση των «πράσινων» δεν ήταν καλή, αλλά απέκρουσε τις υπερβολές.

Ο Σένκεφελντ δεν διέκρινε σημάδια ανησυχίας για τον Β’ Προκριματικό Γύρο του Champions League και πρόσθεσε πως στο Τριφύλλι ξέρουν τη σημασία της πρόκρισης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του Παναθηναϊκού:

Φουλάρει και κλείνει Σενγκέλια ο Παναθηναϊκός
EUROLEAGUE

09:24 - 19.07.2023

Φουλάρει και κλείνει Σενγκέλια ο Παναθηναϊκός

O Παναθηναϊκός έχει εστιάσει και προωθεί την περίπτωση του Τόρνικε Σενγκέλι. Ο Γεωργιανός πάουερ φόργουορντ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Βίρτους Μπολόνια και οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να τον κάνουν δικό τους.

-Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλή απόδοση απέναντι στη Ράγιο Βαγεκάνο. Είναι η ήττα αυτή ένα «ξυπνητήρι» για το παιχνίδι με τη Ντνίπρο;

«Δεν είναι κάτι περισσότερο από μία κακή εμφάνιση σε φιλικό. Αυτό και τίποτα παραπάνω. Εμείς πρέπει να μάθουμε τι θα χρειαστεί να κάνουμε διαφορετικά και τι δεν κάναμε καλά. Οι αντίπαλοι μας πρέσαραν πάρα πολύ καλά, δεν βρήκαμε τρόπο να διασπάσουμε το πρέσινγκ τους, αλλά μέχρι εκεί. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και μαθαίνουμε από τα λάθη μας ή ότι δεν κάναμε αρκετά καλά. Είναι απλό».

-Οπότε, δεν διακρίνεις ανησυχητικά σημάδια ή θέματα για προβληματισμό;

«Όχι, βέβαια όχι. Δεν υπάρχουν σημάδια. Έχουμε ποιότητα και θα δείξουμε σε όλους την ποιότητα μας. Δεν χρειάζεται να καταφεύγουμε σε υπερβολές, ούτε μετά από μία νίκη, ούτε μετά από μία ήττα».

-Ως αρχηγός και από τους πιο έμπειρους στην ομάδα, θα μιλήσεις με τους συμπαίκτες σου, για αυτό το παιχνίδι και τις επικείμενες αναμετρήσεις με τη Ντνίπρο;

«Δεν χρειάζεται να πω κάτι, ούτε εγώ, ούτε κανένας. Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε πόση σημασία έχουν τα παιχνίδια με τη Ντνίπρο για την ομάδα και τον κόσμο μας. Και για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Θα δουλέψουμε στα λάθη μας και θα βελτιώσουμε την κατάσταση».

-Σε ατομικό επίπεδο, επέστρεψες μετά τον τραυματισμό του. Πως ένιωσες;

«Ένιωσα ωραία. Χρειαζόμουν αυτά τα λεπτά, θα με βοηθήσουν να βρω τον ρυθμό μου και να είμαι πιο έτοιμος στις επίσημες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού».