Παναθηναϊκός: Ο Κουρμπέλης και ο Τσόκαϊ φέρνουν… νωρίτερα τον Κλάινχαϊσλερ

Παναθηναϊκός: Ο Κουρμπέλης και ο Τσόκαϊ φέρνουν… νωρίτερα τον Κλάινχαϊσλερ

Μπάμπης Τσιμπίδας 08:16 - 21.01.2023 / Ανανεώθηκε: 08:23 - 21.01.2023

Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ ετοιμάζει τα… παπούτσια του πιο νωρίς και το Sportal.gr εξηγεί την αναθεώρηση των πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Νωρίτερα του προγραμματισμένου θα πραγματοποιήσει ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ. Ο Ούγγρος μέσος αναμενόταν να είναι διαθέσιμος στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, όμως η ενσωμάτωση του στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα επισπευστεί.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Κλάινχαϊσλερ θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το κυριακάτικο (22/1) παιχνίδι πρωταθλήματος στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ασφαλώς, ο 28χρονος άσος δεν θα παίξει βασικός, αλλά ίσως να χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια του 90λεπτου.

Ο Γιοβάνοβιτς ήθελε να δώσει περισσότερο χρόνο προσαρμογής στον Κλάινχαϊσλερ, αλλά οι συνθήκες τον αναγκάζουν να αναθεωρήσει. Παρότι ο Ούγγρος διεθνής δεν είναι απόλυτα έτοιμος, αφού η τελευταία εμφάνιση του καταγράφηκε στις 13 Νοεμβρίου του 2022 στο κροατικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, η απουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος θα εκτίσει ποινή λόγω κίτρινων καρτών, αλλά και η αναιμική απόδοση του Ενίς Τσόκαϊ στην Τούμπα, φέρνουν τον Κλάινχαϊσλερ στον πάγκο του Τριφυλλιού.

Ο Γιοβάνοβιτς θέλει να έχει μεγαλύτερη ευελιξία κινήσεων από τον πάγκο και ο Κλάινχαϊσλερ είναι ένας παίκτης με χαρακτηριστικά που δεν έχουν οι υπόλοιποι. Επίσης, στον ΠΑΟΚ δεν τον έχουν αντιμετωπίσει, οπότε ο Ούγγρος έχει το απρόβλεπτο στοιχείο, σε ένα ματς που κατά τ’ άλλα οι αντίπαλοι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους.

Επιπροσθέτως, επειδή οι μόνοι εξτρέμ είναι ο Παλάσιος και ο ντεφορμέ Βέρμπιτς, ο Κλάινχαϊσλερ μπορεί να βοηθήσει στα άκρα της επίθεσης. Ούτως ώστε ο Μπερνάρ να μείνει στον «άξονα», όπου αποδίδει καλύτερα και δεν περιορίζεται όπως όταν ξεκινάει τις προσπάθειες του από αριστερά.