Παναθηναϊκός: Ο «κρυφός» τραυματισμός του Μάγκνουσον
i

Χόρντουρ Μάγκνουσον / Intime

Παναθηναϊκός: Ο «κρυφός» τραυματισμός του Μάγκνουσον

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:06 - 04.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 04.02.2023

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον έχει ξεπεράσει τη θλάση, όμως τον «χτύπησε» και η τενοντίτιδα. Να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο «Βικελίδης» θέλει ο Ισλανδός.

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον δεν θα αγωνιστεί ούτε στο σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία. Ο Ισλανδός αμυντικός συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και από την αρχή της εβδομάδας, έθεσε ως στόχο να επανέρθει για το ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την ερχόμενη Κυριακή. 

Ωστόσο, επειδή έχει χάσει πολλές προπονήσεις, κρίνεται αμφίβολο εάν ο Γιοβάνοβιτς θα τον εμπιστευτεί αμέσως για την ενδεκάδα ή θα τον συμπεριλάβει απλώς στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη. 

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν ο Μάγκνουσον υπέστη θλάση ελαφράς μορφής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναμενόταν να επιστρέψει στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, μετά τον μυϊκό τραυματισμό, ο Μάγκνουσον διαγνώστηκε και με τενοντίτιδα. 

Αυτός είναι ο λόγος που ο 29χρονος στόπερ αναγκάστηκε να απέχει για περισσότερες μέρες από την αρχική εκτίμηση. Ο παίκτης ήδη νιώθει καλύτερα και από την Τρίτη θα δοκιμάσει να ενσωματωθεί με την ομάδα.