Παναθηναϊκός: O Mάγκνουσον επιστρέφει με… σχέδιο
i

Χόρντουρ Μάγκνουσον / Intime

Παναθηναϊκός: O Mάγκνουσον επιστρέφει με… σχέδιο

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:31 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:33 - 14.02.2023

Το προπονητικό επιτελείο έχει εκπονήσει πλάνο για την πλήρη ετοιμότητα του Ισλάνδού αμυντικού με ορίζοντα το ντέρμπι των αιωνίων.

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, αφού ο Γιοβάνοβιτς προτίμησε να τον προφυλάξει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη. Πάντως, ιατρικά ο Ισλανδός αμυντικός είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο σαββατιάτικο ματς με τον ΝΠΣ Βόλο στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Βέβαια, η ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή δεν συνεπάγεται την χρησιμοποίηση του στην ενδεκάδα. Ο Γιοβάνοβιτς έχει δείξει πως προτιμά να δίνει αρκετό χρόνο στους παίκτες που επανέρχονται από τραυματισμό και να μην τους επιστρατεύει με τη μία.

Αυτό σημαίνει πως ο Μάγκνουσον αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού το Σάββατο, αλλά να μην αρχίσει στην ενδεκάδα. Ωστόσο, ο 30χρονος στόπερ θα πάρει χρόνο ως αλλαγή με ορίζοντα το ντέρμπι των αιωνίων. 

Ο απώτερος σκοπός είναι ο Μάγκνουσον να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό εναντίον του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το μεθεπόμενο Σάββατο. Αυτό προβλέπει ο σχεδιασμός του προπονητικού επιτελείου για τον Ισλανδό.

Στο μεταξύ, mετά το ρεπό της Δευτέρας, ξεκίνησε την Τρίτη στο «Γ. Καλαφάτης» η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Βόλο. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν άπαντες. 

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι σε μικρές εστίες, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και εξάσκηση στα τελειώματα.