Παναθηναϊκός: Ο Μάγκνουσον πέρασε την πόρτα του χειρουργείου

Χόρντουρ Μάγκνουσον

i

Intime

Παναθηναϊκός: Ο Μάγκνουσον πέρασε την πόρτα του χειρουργείου

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:26 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:37 - 29.09.2023

Το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε με επιτυχία την αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού του Χόρντουρ Μάγκνουσον. Εξιτήριο το Σάββατο για τον Ισλανδό.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα (29/8) η αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο του Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός στόπερ χειρουργήθηκε από τον γιατρό του Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο και η επέμβαση κρίνεται επιτυχημένη.

Ο Μάγκνουσον νιώθει καλά και ενημερώθηκε από τον κύριο Αλεξανδρόπουλο ότι όλα βαίνουν καλώς. Ο 30χρονος αμυντικός έλεγε στο περιβάλλον του ότι είναι αποφασισμένος να επανέρθει δριμύτερος και να βοηθήσει την ομάδα πριν από τη λήξη της σεζόν.

Βέβαια, η επάνοδος του Μάγκνουσον στη δράση είναι ένα άλλο ζήτημα, που θα εξεταστέι εν καιρώ από τον Γιοβάνοβιτς και το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού. Το ζητούμενο σε πρώτη φάση είναι να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια η αποθεραπεία του ποδοσφαιριστή.

Ο Μάγκνουσον θα πάρει εξιτήριο το Σάββατο από το νοσοκομείο και θα παραμείνει κλινήρης σπίτι του για αρκετές ημέρες. Μετά θα αρχίσει σταδιακά γυμναστήριο και κολυμβητήριο, για να δυναμώσει το γόνατο του.

Στον Μάγκνουσον έχουν ήδη ευχηθεί ταχεία ανάρρωση οι συμπαίκτες του και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ οι άνθρωποι της ΠΑΕ βρίσκονται διαρκώς δίπλα του, προκειμένου να έχει κάθε διευκόλυνση.