Παναθηναϊκός: Ο Μάρλον δεν γυρίζει Βραζιλία και τα ουκρανικά ΜΜΕ τον στέλνουν Ελλάδα

Μάρλον / Shakhtar.con

i

Μάρλον / Shakhtar.con

Παναθηναϊκός: Ο Μάρλον δεν γυρίζει Βραζιλία και τα ουκρανικά ΜΜΕ τον στέλνουν Ελλάδα

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:49 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 06.07.2023

Η φημολογία με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μάρλον συνεχίζεται από τα ουκρανικά ΜΜΕ, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να αρνείται τον επαναπατρισμό και να έχει ένα βασικό μειονέκτημα για τους «πράσινους».

Αρχικά τα ουκρανικά ΜΜΕ «φωτογράφησαν» τον Παναθηναϊκό ως ενδιαφερόμενο για τον Μάρλον, τώρα ήρθε η ώρα να τον κατονομάσουν. Η ιστοσελίδα «sport.ua» ανέφερε σε σημερινό ρεπορτάζ πως το Τριφύλλι έχει προσεγγίσει τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Το δημοσίευμα τονίζει πως ο Μάρλον δεν θέλει να επιστρέψει στην Ουκρανία λόγω της ρωσικής εισβολής και θα επικαλεστεί την τροπολογία της FIFA, για να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα χωρίς να χρειάζεται την άδεια της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ακριβώς έτσι είχε ενεργήσει ο Μάρλον την περασμένη σεζόν, όταν συμφώνησε για ένα χρόνο με την ιταλική Μόντσα και έπαιξε στη Serie A. Ο 27χρονος στόπερ έχει συμβόλαιο με τη Σαχτάρ μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Σίγουρα ο Μάρλον δεν θέλει να επαναπατριστεί. Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Βένε Κασαγκράντε, επικαλούμενος άτομα στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, υποστηρίζει πως ο Μάρλον προτιμά να μείνει στην Ευρώπη.

Ήδη, ο στόπερ της Σαχτάρ Ντόνετσκ φέρεται να απέρριψε δελεαστικές προτάσεις της Κορίνθιανς και της Φλουμινένσε. Στους διοικούντες των δύο ομάδων μεταφέρθηκε πως ο Μάρλον δεν γυρίζει τώρα στην πατρίδα του.

Πάντως, το βασικό μειονέκτημα του Μάρλον είναι πως προέρχεται από απραξία από τις 4 Ιουνίου, όταν τελείωσε η Serie A. Έκτοτε, ο Βραζιλιάνος αμυντικός βρίσκεται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για διακοπές και γυμνάζεται ατομικά υπό την επίβλεψη γυμναστή στο αθλητικό κέντρο «Κάρλος Καστίγιο».

Παναθηναϊκός: Ο «undercover» ατζέντης στο Ρόρμπαχ, το χτυποκάρδι με τον Σένκεφελντ και αυτός που «απασχολεί» από την ΤΣΣΚΑ 1948
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:11 - 06.07.2023

Παναθηναϊκός: Ο «undercover» ατζέντης στο Ρόρμπαχ, το χτυποκάρδι με τον Σένκεφελντ και αυτός που «απασχολεί» από την ΤΣΣΚΑ 1948

Το Sportal καταγράφει όλα όσα συνέβησαν στο περιθώριο της νίκης του Παναθηναϊκού με 1-0, στην τέταρτη φιλική αναμέτρηση του στην Αυστρία.

Στον αντίποδα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χρειάζεται έναν έτοιμο παίκτη, ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο. Παρά την αδιαμφισβήτητη αξία του, ο Μάρλον δεν πληροί την προϋπόθεση στην παρούσα φάση...

Διότι όπως φάνηκε με το πρόβλημα που προέκυψε με τον Σένκεφελντ στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ 1948 (και ευτυχώς δεν ήταν σοβαρό), ένας στόπερ επιβάλλεται να έρθει άμεσα στο Κορωπί και να τεθεί στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς, με τη δυνατότητα να παίξει αύριο το πρωί.