«Ο Μλαντένοβιτς δεν έχει υπογράψει στον Παναθηναϊκό»

Φίλιπ Μλαντένοβιτς / Legia.com

i

Φίλιπ Μλαντένοβιτς / Legia.com

«Ο Μλαντένοβιτς δεν έχει υπογράψει στον Παναθηναϊκό»

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:26 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 06.05.2023

Πολωνός δημοσιογράφος δίνει μία διαφορετική εκδοχή για το μέλλον του Σέρβου αριστερού μπακ της Λέγκια Βαρσοβίας, Φίλιπ Μλαντένοβιτς και του ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού.

Ο... μύλος με το μέλλον του Φίλιπ Μλαντένοβιτς συνεχίζεται. Μετά τις πληροφορίες Πολωνών δημοσιογράφων ότι ο Σέρβος αριστερός μπακ έχει υπογράψει στον Παναθηναϊκό από τον Απρίλιο, ένας συμπατριώτης και συνάδερφος του δίνει άλλη εκδοχή.

Ο Τόμας Βλόνταρτσουκ υποστήριξε στο podcast του ότι ο Μλαντένοβιτς δεν έχει ενταχτεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, παρά τις περί του αντιθέτου πληροφορίες. 

Στον αντίποδα, ο Μλαντένοβιτς σκέφτεται σοβαρά να ανανεώσει με τη Λέγκια Βαρσοβίας. Ο 31χρονος αμυντικός δεν έχει αποφασίσει και περιμένει προτάσεις, τόσο από την πολωνική ομάδα, όσο και από άλλες.

Σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό, ο Βλόνταρτσουκ επιμένει ότι το ενδιαφέρον για τον Μλαντένοβιτς είναι έντονο και υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τελειωμένο.

Ο Μλαντένοβιτς έχει αρκετό χρόνο να σκεφτεί τις προοπτικές του, αφού του επιβλήθηκε τρίμηνος αποκλεισμός από τους αγωνιστικούς χώρους, για τη χειροδικία σε βάρος τριών παικτών της Ράκοβ στον τελικό του Κυπέλλου Πολωνίας.